- The jacket -

21.08.2014 - 14:44 6 kommentarer

Ikke noe tvil om at dette allerede er en favoritt i høstgarderoben allerede, og jeg kan heldigvis begynne å bruke den nå, selv om det er 15 grader i luften, absolutt ikke for varm. Elsk ♥  Den er fra Zara btw! Nå skal jeg på en etterlengtet lunsj med min bestis Maria på Mr.Bay, blir så hyggelig- og jeg er veldig klar for asiatisk nå, mm!

21.08.2014

For fall

21.08.2014 - 08:29 5 kommentarer

God morgen ♥ Tenker på så mye om dagen, at jeg nesten ikke får sovet ordentlig, ligger våken lenge etter vi har lagt oss, og våkner tidlig om morgenen. Så mye spennende som skjer fremover nå, jeg har ikke ord. Gleder meg til å få dele det med dere, og det er ikke lenge til- ila september kan jeg fortelle det, det blir så gøy!

Om 2-3 uker skal jeg til frisøren min Elisabeth, og denne gangen kjenner jeg at jeg vil ha en frisyre som er enkel. Mhmm, heg vet hva dere tenker, men det blir ikke bob denne gangen heller. Jeg må ha muligheten til å krølle det og lignende når jeg skal ut- så litt lengde vil jeg ha. Men ikke så langt som nå. Håret nå er langt og litt tungt, og nå vil jeg ha en frisyre som jeg bare kan våkne opp med- og børste gjennom, og deretter er jeg good to go. Kan jo det nå også, men frisyren jeg har nå krever helst at jeg føhner det, krøller eller strekker det ut. Jeg vil ha en stå-opp-se-bra-ut-frisyre, om dere skjønner? Hehe. Og fargen? Ja, den skal selvfølgelig bli mørkere, går alltid mot mørkere farger når det blir høst. Og jeg har funnet den perfekte fargen, og jeg vet at flinkest Elisabeth kommer til å ta den på strak arm, ææ - gledings.

Inspirasjon :

Cara Delevingne er min største inspirasjon denne gangen, hun har det perfekte håret synes jeg, både farge og lengde. Tror faktisk jeg skal klippe opp håret mitt for første gang på leeeeenge. 

Fargen hun har på det første bildet her er den jeg vil ha, er den ikke ahh-mazing? Bilde nummer to er også en stor favoritt, men tør ikke gå så mørk helt enda, men klippen der er helt perfekt. Sånn lengde vil jeg ha. Gøy å finne inspirasjon på denne måten, ikke alltid man klarer å forklare frisøren akkurat hvordan man vil ha det. 

Hva tror dere, blir det fint? Gleder meg som et barn allerede! Flere som er lyse og går mot mørkere når høsten kommer? 

Klem

20.08.2014

Lighter days, and my fav colors

20.08.2014 - 16:39 17 kommentarer

Været i hovedstaden har vel aldri vært mer ustabilt. Man vet virkelig aldri hvilket vær man får siden det både er sol, regn og overskyet hver dag. Men igår var det litt varmere i luften, så da ble det en liten kombinasjon av både varmt og litt lettere. Disse fargene er mine favoritter, det er det ikke tvil om. Så fine sammen synes jeg. 

Igår ble det til at jeg kjøpte maling med meg på vei hjem fra et møte, så jeg brukte kvelden til maling med musikk på ørene og et glass vin. Så kos, også så fint det blir. Gikk for en mellomgrå farge. Men må tørke i 24 timer, så kan nok ikke sette møbler ut før fredag, tar siste strøk nå ikveld- så får satse på regnet holder seg borte. 

Idag har jeg vært på nok et møte, og nå har jeg endelig fått satt meg ned med data og jobb. Må få unna litt før jeg begynner med malingen.
Genser Zara - Hatt Vivikes - Sko Zara - Veske Gucci Discobag

Rakk en tur innom Zara idag og, og resultatet ble freshe nyheter til høstgarderoben ♥ Dette blir to herlige favoritter fremover. Inlove!


"Ullskjørt" liksom? Så genialt. Og jakken. Nei, den er perfeksjon- så enkelt er det. 

Har dere det fiiint? Klemklem

19.08.2014

It's all about denim, flanell and leather

19.08.2014 - 20:00 9 kommentarer

Ja, nei - jeg som håpte sommeren kom til å vare helt ut september i år. Det skulle fort vise seg at jeg tok feil.. Bah. Men har ikke gitt opp håpet heelt enda, kan jo krysse fingrene for at solen titter frem igjen, og at gradestokken kryper over 20-tallet. Det hadde vært deilig med litt til av den norske sommeren synes jeg, før høsten setter inn for fullt ♥

Så de siste dagene har det gått i jeans, ullgensere, skinn og flanell hos meg. Litt deilig det også da.


Jeans Tiger of Sweden - Singlet Bik Bok - Skjorte Bik Bok - Sko Windsor Smith - Veske Alexander Wang - Skinnjakke Bik Bok / Never Denim

Nå begynner det å nærme seg noe ute på terrassen forresten, men det gjenstår å male der ute. Vi har nemlig tenkt å ha lysegrått terrassegulv- noe jeg tror blir superfint, også vil det jo passe litt til hvordan leiligheten er innvendig også. Så mangler vi også noen blomsterpotter der ute, viser dere bilder om ikke lenge ♥ Gjett om vi skal kose oss her ute i høst, med varmelampe, pledd, en god bok og et glass rødt. Gleeedes til det ♥

19.08.2014

Polaroid-fun

19.08.2014 - 12:38 17 kommentarer

Hei dere ♥ Har dere en fin tirsdag så langt? 

Tok meg en liten kosestart på dagen, før jeg begynte med alle jobbtingene for dagen. Synes det er litt deilig med en slowmorning av og til. Men bare av og til, altså. Dusjet, hoppet inn i en deilig og varm ullgenser, laget meg en iskaffe, og begynte å pusle litt med polaroidbildene vi har tatt denne sommeren. Kjøpte et lerret her om dagen, og noen knappenåler- og så enkelt kan det gjøres. Tenkte det var på tide med litt personlige bilder i leiligheten også, men ikke helt sikker på hvor vi vil ha de enda. Tanken var egentlig på soverommet, men får se hva vi bestemmer oss for. Det kommer selvfølgelig flere bilder her etterhvert, så tanken er jo at lerretet skal fylles opp. It's a start ♥Mmm - iskaffe. Blir en del av morgenrutinene mine det nå ♥
Blir ikke det koselig? 

Kameraet fikk jeg i gave av Gard til 1-års dagen, og jeg bare elsker det. Så kjekt og skape minner på denne måten, lett at det blir til at alle bildene man har blir liggende på dataen eller på en harddisk. Ihvertfall mine.. Så dette her synes jeg er veldig hyggelig. Gleder meg til å fylle opp lerretet med flere bilder etterhvert ♥

18.08.2014

Helgen

18.08.2014 - 11:50 12 kommentarer

Hei dere, og riktig god mandag ♥ Her kommer en noe sen oppdatering fra meg- da jeg rett og slett ikke hadde tid til å oppdatere dere igår, dagen gikk i ett med bunadstryking, frokost på 1-2-3, en vellykket dåpsfeiring av fineste fadderbarnet, og reise hjem. Nå vi endelig kom inn døren hjemme ble det prioritert mat, en dusj, og en liten time på sofaen (der jeg selvfølgelig sovnet) og så rett i seng. Håper dere kan tilgi meg, hehe ♥

Uansett, her kommer et langt innlegg som plaster på såret. Vi skulle jo ta 12.10 flyet fra Oslo til Ålesund på lørdag, hadde planer om å vise Gard byen, spise lunsj, nyte hotelltilværelsen- og ja. Men hva skjer? Jooo, Norwegianflyet blir først én time forsinket, så tre timer forsinket, og som om det ikke holdt - FIRE timer forsinket. Altså... Det er så fryktelig irriterende når sånt skjer, men man er jo maktesløs og kan ikke gjøre så mye med det. Vi kom frem såppass sent at vi dro rett fra flyplassen og hjem til Henriette, Egil og hennes foreldre som hadde stelt i stand den koseligste grillmiddagen, hadde en sååå fin kveld! Kom oss ikke på hotellrommet før klokken var blitt over 12, og til vår store overraskelse hadde vi fått en helt fantastisk suite, med champagne, stue, separat soverom, svæært bad og en utrolig stor terrasse med utsikt over sjøen + byen. Gikk et sukk gjennom oss da vi innså at vi egentlig bare måtte komme oss i seng, og ikke hadde sjangs til å nyte det nydelige rommet. Fikk to stressfulle timer på morgenkvisten da, haha! Men vi koste oss jo likevel såklart, og hit vil vi tilbake!! ♥

Vi bodde på Quality Hotel Waterfront, som etter min mening er Ålesund's fineste og mest freshe hotell. Det er også det nyeste! Jeg har bodd her tre ganger før, og kommer alltid tilbake.

- Nighttime -

- Daytime - Oppholdet er sponset.

Så var det duket for dåp av det snilleste dåpsbarnet noensinne, han sover omtrent hele tiden- lille nusselige, jeg dåner hver gang jeg ser på han. Og er så stolt over at jeg har fått vært fadder på han ! ♥ Vi feiret dåpen til Noah på vakre Alnes, nærmere bestemt Alnes Brygge. Et lokale som foreldrene til en venninne av meg, Helle- har bygget. Helle har stått mye for innredningen og jeg er bare helt målløs! Det er noe av det fineste jeg har sett på lenge. Og perfekt for sånne type feiringer, i tillegg til bryllup o.l .. Og så så toppmoderne! L O V E it. Helle! Jeg har tatt mye inspirasjon her til et evt hus i fremtiden, så takk ♥


Bunaden var selfølgelig på ♥En fin dag, med mange minner ♥

Nå ble det mye skravling på meg her, har så mye på hjertet, hihi. Men jeg får komme meg igang med alt jeg har på to-do listen min idag, it's loooong. 

Tusen takk for så mange hyggelige kommentarer på konkurransen jeg hadde i helgen, dere er så gode. Har kåret to vinnere, og de har allerede fått mail. Gratulerer Silje og Siri!

16.08.2014

Flanell

16.08.2014 - 11:00 14 kommentarer

GOD LØRDAG!

I skrivende stund er vi på vei til Ålesund, vi skal nemlig i dåp til vakreste lille Noah imorgen, derfor overnatter vi en natt ♥ Ikveld skal vi på grillparty hos foreldrene til Henriette, så det gleder vi oss til. I natt skal vi bo på Waterfront, mitt favoritthotell i byen, can't wait!

Her er gårsdagens antrekk :

 
Jeans, skjorte og singlet Bik Bok - Veske Alexander Wang - Caps Junkyard - Sko Windsor Smith

Kommer tilbake med en liten oppdatering fra Åleby litt senere ♥

15.08.2014

Weekend giveaways / Avsluttet

15.08.2014 - 20:00 100 kommentarer

Annonse
♥ Lyst å vinne en gratis Hydrosilk barberhøvel? Ja? Ok - here goes : Legg igjen en hyggelig kommentar og jeg kårer to vinnere ila helgen. Sendes i posten på mandag ♥ En av dere vinner med ekstra blader, og den andre vinner høvelen alene. Who is in?

Litt info om produktet, Hydrosilk fra Wilkinson Sword :

Samtidig som høvelen barberer, hydrerer den og smører huden

Har 5 fleksible "kurvefølende" blader som tilpasser seg naturlige kurver

Inneholder fuktighetsgivende serum med marine ekstrakter og sheabutter, som aktiveres i kontakt med vann

Hjelper til å gjenopprette hudens naturlige fuktighet, og effekten varer i opptil 2 timer etter barbering

Bladene har en hudbeskyttelse, som reduserer hudirritasjon og bidrar til en svært behagelig barbering 

Lykke til, og GOD HELG ♥

15.08.2014

Moods of Norway event

15.08.2014 - 11:29 12 kommentarer

God fredag dere, håper dere har en finfin inngang til helgen ♥

Igår var en helt super kveld, først var det duket for Moods-event sammen med Side2. Vi ble invitert til Moods sin Pop Up Shop, hvor vi fikk champagne, fingermat og ikke minst- fikk vi sniktitte på de neste kolleksjonene som kommer i butikkene. Så mye fint! Lokalene deres var også bare helt rå, og det var utrolig god stemning. 


Her med guttene fra Moods, Line, meg, Kaja, Anne Berit og Kristin fra Side2. Gladgjeng!


Creds til de guttene her, og alt de har fått til. Fantastisk!!


Hadde på meg bukse, genser og pumps fra Zara igår. Vesken er Alexander Wang.

Alle bloggerene fikk velge ut hvert sitt antrekk som man ønsket, og som man får selv når det kommer i butikkene. Jeg gikk for en nydelig maxi sølvkjole med høy split, synes den var så nydelig! 

Her er litt bilder fra Pop Up Shopen, utrolig kult laget til. 


Etter eventet dro jeg med jentene til Kathrine på "tutteklubb" som vi kaller det, noe vi skal ha én gang i mnd fremover, hver sin gang og hoste. Igår hadde Kathrine stelt i stand nydelig tapas, og vi drakk vin, skravlet og fikk litt danseopplæring helt på slutten, hihi. Hun er jo så flink å danse jo! Lærte Fiona noen steps siden hun skal gifte seg neste sommer ♥ Hyggelig kveld med jentene!Nå skal jeg gjøre litt arbeid her på macen, før jeg hiver meg irundt og gjør husarbeid til helgen- leiligheten skal skinne! ♥

14.08.2014

Jeans, jeans, jeans

14.08.2014 - 14:34 23 kommentarer


L O V E this ♥

Brr - været ute er så høst. Vil ikke ha høst heeelt enda. Men likevel så gleder jeg meg selvsagt, ihvertfall til høstklærne! Ble veldig inspirtert da jeg var innom Zara og Bik Bok idag, mine to absolutt favorittbutikker ♥ Ble med hjem strikk, to flanellskjorter med ruter, en deilig lysgrå joggedress, ordentlig koselige høstklær. Man må jo bare glede seg litt da, likevel ♥

Det er forresten veldig stas å se seg selv rundt om i Bik Bok butikkene, hihi- blir nesten litt småflau. Men veldig, veldig inspirert av de bildene vi tok- og det resulterte i en boyfriendbukse, helt samme som den Angelica hadde på seg på bildene, synes den er så kul jeg! Men vet om mange som hater sånne bukser, ihvertfall den litt eldre generasjon, og kaaanskje noen av guttene? Hva synes dere? You like, eller ikke?


Singlet, jeans, skjorte Bik Bok - Heels Zara

 Her er forresten noen andre bilder fra #meandmyneverdenim shooten vi hadde i Stockholm, og som jeg har glemt å vise dere.  


Dette er en av de korteste jeansene de har, og jeg digger det. Lang nok for meg som er kort i beina, også blir den litt sånn ankellengde, love it. Funk heter den ♥
Og et aldri så lite intervju i forbindelse med kampanjen, som dere kan lese om dere vil. 

Klem ♥

14.08.2014

Wine and cheese

14.08.2014 - 09:02 14 kommentarer

God morgen ♥

Igår fikk jeg handlet litt småting ute til terrassen, den er jo enda ikke ferdig! Og nå har jeg bestemt meg for å male terrassen lysgrå, tror det blir kjempefint! Og etter det, kan jeg endelig få vist dere bildene- blir så hyggelig der ute. Fikk tak i sånne søte små lyskuler igår, og stemningen der ute ble helt magisk på kvelden.  

Fikk vært med pappa og Oda igår før de dro hjem, trist at de måtte dra- men hverdagen venter, Oda begynner jo i 9 klasse om få dager, spennende! Vi var en tur på IKEA og deretter på Sandvika Storsender, kjøpte med meg masse digg hjem. Ost, kjekt, melon og skinke, jeg og Gard feiret nemlig pittelitt noen dager på etterskudd, hadde 1 år og 1 mnd 9 August.. Hehe, ikke noe storfeiring da, men hyggelig og gjøre litt ekstra ut av det, bare for å markere ♥ Ble en svært hyggelig aften. 5 forskjellige typer kjeks fra Sætre, supergode! Manchego ost, brie, babybell og vanlig krydderost- mmm. Melon og fenalår eller spekeskinke er noe av det beste jeg får, så digg til ost og kjeks. Fikk det servert mye i Calella når vi var der i sommer, friskt og godt. Passer også bra til forrett feks. 


♥ Trefatene er fra Unique Interiør

Nå skal jeg koke meg egg og spise hjemmelagede knekkebrød, før jeg skal komme meg ut og gjøre forskjellig. Ikveld skal jeg på et event med Side2 og Moods of Norway, samt på jentekveld eller klubb hos Katrine, gleder meg ♥

Ha en nydelig torsdag - snaaaart helg!

hits