- Light colours -

20.11.2014 - 17:28 11 kommentarer

Hei dere ♥ Beklager for supersen oppdatering fra meg idag, har vært i møter fra 10-15, og så møtte jeg Maria for en matbit siden jeg helt har glemt av å spise idag. Så nå kom jeg nettopp inn døren og har alt for mye jobb å ta igjen. Så da blir det hjemmekontor til sene kvelden her. Men sånne dager blir det innimellom, hyggeligere å sitte hjemme og jobbe på kveldstid, enn alene på kontoret synes jeg. Koser meg under pleddet med te, sjokolade og luktelys på bordet. 

| Viktig ang nytt slipp av BIK BOK BY LENE ORVIK |

Jeg har en liten nyhet til dere, imorgen kl 10.00 får jeg litt påfyll av kolleksjonen på BYLENEORVIK. Bik Bok går ikke ut med noe angående påfyll av kolleksjonen, så dette lille slippet er til dere, altså mine lesere alene. Når det er sagt, så har vi ikke fått påfyll fra fabrikkene altså, Bik Bok har skrapet de tre butikkene i Norge som hadde litt igjen, så det vil ikke bli mye, og langt i fra alle tingene, desverre. Imorgen blir et lite slipp kl 10.00, natt til fredag/lørdagsmorgen vil det bli et lite slipp til, og mest sannsynlig det siste lille slippet på tirsdag (men dette kan jeg holde dere oppdaterte på..) Grunnen til at det slippes litt og litt, er rett og slett fordi de ikke har fått inn alle produktene til lageret enda.

Imorgen vil jeg få påfyll av følgende produkter ; begge cardigenene i grå og pudder, den grønne og hvite kåpen, den hvite paljettkjolen, den hvite buksen, det svarte settet med langt skjørt og genser. samt teddyjakken. Det er IKKE mange produktene det er snakk om desverre, muligens bare rundt 50 stk- så ikke bli superskuffet om det blir utsolgt med én gang. Jeg må også nevne at det er veldig utplukket i størrelser. Jeg vil ikke dere skal bli skuffet når dere klikker dere inn, så derfor vil jeg informere om dette ♥ Likevel synes jeg det er hyggelig at vi har klart og fått til litt påfyll da, så kanskje noen av dere får sikret dere det aller siste. Det er fortsatt fri-frakt på alle produktene dere bestiller gjennom byleneorvik. Happy shopping ♥

| Og her kommer gårsdagens antrekksbilder |


Bukse Zara | Sko Zara | Genser Zara | Lue FWSS (har en ganske lik en - her ) Jakke - BIK BOK BY LENE ORVIK - her (fra imorgen kl 10.00)


Ordnet neglene mine hos Marianne på sandm igår, laget fransk manikyr på mandelformede negler, love it. So clean! (Sponset behandling)

Dere får ha en nydelig kveld, nå er det snart helg igjen. Deilig ♥

| Le office |

19.11.2014 - 17:20 12 kommentarer


En liten sneakpeek på fine kontoret til meg og Annette. Vi har kontor hos House of Business på Solli Plass sammen med mange andre selvstendig næringsdrivende. Og det er så hyggelig. Her har vi alt vi trenger, og de føles så godt å ha en ordentlig arbeidsplass. Vi ommøblerte på kontoret etter jeg tok disse bildene, og nå skal vi få inn både bilder, duftlys og andre hyggelige ting, slik vi får det litt mer personlig ♥

Viser dere flere bilder når ting er ordentlig på plass!Flere antrekksbilder kommer imorgen ♥ Nå skal jeg lage lasagne til middag til Gard og Helen, og senere skal vi på bursdagsbesøk til min kjære Maria, hurra for bursdagsbarnet mitt. Ønsker deg alt det beste!

Stutterheim

19.11.2014 - 10:00 9 kommentarer

| Fav raincoat from Stutterheim |

God morgen dere, idag startet jeg dagen med frokost og en deilig kaffe hjemme. Og i skrivende stund er jeg på vei til SANDM for å fikse litt på neglene, før det bærer av sted til kontoret. 

Veldig mange har spørsmål ang regnjakken min, så derfor tenkte jeg å svare litt her. Litt usikker alle stedene man får tak i den, men Gard kjøpte den til meg på Volt. Har også sett den hos Carlings, og på Høyer Eger. Jeg har min i XS, og synes den passer perfekt. Så vidt jeg vet kommer den i blå og grønn, og sikkert i andre farger- som jeg ikke har sett. Tommel opp for denne, jeg er så fornøyd! Og i hovedstaden er det så grått om dagen, at her er det absolutt nødvendig med regnjakke ♥

Nyt dagen!

Todays look

18.11.2014 - 18:00 11 kommentarerJacket Arnie Says | Sweater Zara | Earrings BIK BOK BY LENE ORVIK - here | Trousers Zara | Shoes Zara | Handbag Alexander Wang

Nok en dag over på kontoret, kan ikke få sagt hvor godt jeg trives altså. Og når jeg kommer hjem- så kan jeg kun fokusere på det som er hjemme. Legge fra meg jobben, og DET er en stor forandring i min hverdag. Før har jeg ikke lagt fra meg macen før sent på kveld. Så nesten sånn jeg må finne på ting for og ikke kjede meg! Hehe, og positivt er jo det. Love it!

Video | BIK BOK BY LENE ORVIK

18.11.2014 - 11:17 14 kommentarer

God morgen fininger! Vi er begge på plass på kontoret vårt, og sitter og taster på hver sin mac. Så hyggelig med en kollega altså, ihvertfall når det er søte Annette ♥

Jeg har helt glemt å vise dere denne videoen, som jeg gjorde sammen med Line og Katinka fra Side2 en stund før lanseringen av kolleksjonen. Nå er det kanskje litt sent å legge den ut, siden kolleksjonen har blitt lansert- men husk : Det kommer litt påfyll denne uken! 

(Det er en veldig irriterende annonse før selve videoen, og det er ikke jeg som har lagt den der, så vet dere det. Håper dere vil vente til den er over med å se videoen av meg og Line) ♥


Fin dag til alle dere ♥

Monday

17.11.2014 - 19:00 40 kommentarer

Fornøyd jente på vei til nytt kontor før idag! Startet dagen med frokost sammen med Helen, hadde litt vi måtte ta igjen, så ble sittende å skravle litt for lenge ♥ Alltid like koselig!
| Le Office |
Trives så godt på det nye kontoret allerede! Hadde kun med meg 45mm linsen min idag, så fikk ikke tatt ordentlige bilder siden det er veldig mye zoom på den, men tar flere imorgen. Da kommer Annette og ♥ Gleder meg masse til spennende dager med henne på vårt nye, og fine kontor.
Cardigan BIK BOK BY LENE ORVIK her | Kjole BIK BOK BY LENE ORVIK (utsolgt) | Hatt H&M

Og apropo BIK BOK BY LENE ORVIK ...... Jeg har en liten nyhet til dere.. Og det er at jeg kommer til å få litt påfyll til nettbutikken min i løpet av uken, det er desverre ikke så mye- siden det er skrapet over hele Norge! Helt sinnsykt! Men det er ihvertfall litt, og jeg kommer til å holde dere oppdatert. Sier selvfølgelig ifra både her og på instagram så fort jeg vet mer!

Fin kveld - hjemme skal vi lage Tom Ka Gai suppe, mmm!

Finally mine - 2XU -

17.11.2014 - 12:24 23 kommentarer

Treningsklærne er sponset

GOD mandag, og hei til den nye uken! Litt vemodig med ny uke, siden den forrige var SÅ gøy! Men absolutt spennende også, jeg sitter i skrivenede stund på mitt og Annette sitt nye kontor- føles bra så langt ♥

Igår hadde jeg og Gard en nydelig søndag, avslapping, søndagstur, god mat, massevis av filmer og gøy på tv- kjente jeg trengte en sånn dag etter en hektsk uke.

2XU tights her | T-skjorte her | Jakke her | Sko Reebook | Regnjakke Stutterheim

Jeg er så heldig at jeg har fått tilsendt nye, freshe og fantastiske treningsklær fra Runwild, de har så mye fint!! Jeg har aldri eid 2XU plagg før, og nå skjønne jeg jo hva alle snakker om. Det er virkelig så bra som alle skal ha det til ♥ Jeg har fått den nye 2XU tightsen som har høyt liv, bred midje og har refleksive logoer (som er superviktig nå som det er så mørkt ute, sikkerhet først!) I følge søte Ida i Runwild, så er det mange som har lengtet etter en 2XU med høyt liv- og nå er den her! Tskjorten og jakken er også helt nytt, og er fra 2XU sin vinterkolleksjon. Veldig fornøyd jeg altså, også er jo peach/rosa en av mine favorittfarger også da. Love this, og kjenner treningsmotivasjonen sniker seg innpå. Nå ligger jo kontoret til meg og Annette rett ved siden av Sats på Solliplass- så det er vel ikke noe unnskyldning lengre! Trene før jobb, yes- det er målet for den kommende uken ♥

Vi skrives senere, nå har jeg en ufattelig lang to-do liste å ta tak i etter forrige uke! Nyt mandagen ♥

| Swiss Lashes & Swiss Brows |

16.11.2014 - 14:08 8 kommentarer
Annonse
| Swiss Lashes & Swiss Brows |

I mange år har jeg brukt Swiss Clinic sine produkter, Swiss Lashes og Swiss Brows er to av mine favoritter i baderomshyllen. Løsvipper, sminkefjerning, vippeextentions, vippebøy, napping av bryn etc- sliter på vippene og brynene våre.

Swiss Clinic har utvilket et øyenvippeserum - Swiss Lashes, som hjelper vippene å vokse ut, blir lengre, og fyldigere. Nå har jo jeg hatt vippeextensions det siste året, men før har jeg brukt dette serumet for at mine egne skulle bli lengre, og dette serumet fungerer kjempebra. I tillegg har jeg fått streng beskjed fra hun som legger vippene mine, om å ha på serum én gang om dagen, slik at mine egne vipper blir styrket under. Vippeextensions er vel det som sliter mest på vippene. Når man bruker dette serumet én gang om dagen- vil man se resultater fra 4-6 uker. Men det er viktig å fortsette og bruke dette videre også. En Swiss Lashes inneholder 5ml og varer i ca 4-5 mnd, den er ganske drøy i bruk med andre ord. Denne skal legges på kanten rett over vippene.


Swiss Brows er også et produkt jeg bruker hver kveld på brynene før jeg legger meg. Når jeg var yngre nappet jeg (desverre) ihjel brynene mine, og holder nå på å jobbe med de, slik de kan bli store og fine igjen. Jeg har en fast bryndame- og hun er veldig nøyen på at man må bruke øyenbrynsserum hver eneste kveld for at man skal på det resultatet man til slutt vil ha. Men det tar utrolig lang tid. Derfor må man være veldig tålmodig, og flink å huske på å bruke serum. En Swiss Brows inneholder 5 ml, og varer i ca 2 mnd. Denne skal legges på- og under brynene.

Jeg har disse to produktene sammen med tannbørsten, slik at jeg hver kveld etter jeg har vasket av sminken, påfører disse på vipper- og bryn. Man kan bruke disse produktene mens man har sminke på også, og før man sminker seg- men pass da på at det har tørket før du legger sminke over. Jeg synes det letteste er å påføre det på kvelden.

Disse to produktene får du hos Swiss Clinic- og du kan kjøpe de sammen i en pakke til 1290,- (ordinær pris er 2890,-) Dere får altså 55 % rabatt ♥

Produktene får du kjøpt her.
(Produktene kan kjøpes hver for seg også.)

Ha en fin søndag videre ♥

Fresh start

16.11.2014 - 11:11 6 kommentarer

God søndagsmorgen, her hjemme er vi i skikkelig søndagsmodus. Ligger på sofaen med dyne og hver sin deilige juice ♥ Skal bli så godt med en ikke-jobbende søndag, bare avslapping, kos og kino. Imorgen er min første dag på mitt nye kontor sammen med Annette, det gledes! Så nå er det bare å bruke søndagen godt til å lade opp. 

Tenkte jeg skulle dele juiceoppskriften med dere, enkel og veldig god ♥

| Lakristerapi | 

3 appelsiner
1 fenikkel
IsbiterØnsker dere en nydelig og avslappende søndag, ta vare på dere selv ♥

A gift from my love

15.11.2014 - 19:00 13 kommentarer


Ah, finally this is mine!! So happy ♥

Jeg har siklet så lenge etter denne fantastiske regnjakken fra Stutterheim, men den har vært utsolgt over alt! På torsdag blir jeg jaggu meg overrasket med denne i gave fra min kjære, som kjøpte den til meg i lanseringsgave. Snille, gode Gard! I tillegg kjøpte han den grønne til seg selv, så nå er vi matching couple altså, hehe.. 
Den er så skjønn på, blir fort skitten da- men la gå ♥

Var den ikke fin?

Saturday at home

15.11.2014 - 11:52 18 kommentarer


- Added a new piece to the sofa, love it!! -

Åh, lanseringen igår var en stor suksess! Har ikke tall på hvor mange ganger jeg har vært inne på instagram for å sjekke hvilke bilder kunder har lagt ut av kolleksjonen. Jeg blir så utrolig glad og rørt, dette er veldig stort for meg ♥ Var veldig mye som skjedde på dagen, så jeg fikk ikke tatt runden rundt i butikkene, men jeg og Gard gikk en liten tur på ettermiddagen/kvelden. Gikk innom BIK BOK Stortingsgata, Grensen og Karl Johan, og der var det helt skrapet- wææ så takknemlig! Utrolig gøy. Fikk meldinger fra venninner som driver butikker rundt om som hadde solgt ut nesten alt, og på nett er det minimalt igjen, puuh! Suksess, hurra!


Disse nydelige rosene fikk jeg av vakre, og gode Ingrid! Hun som jeg har jobbet med på kolleksjonen, og hun som har vært med meg hele veien. Blitt så glad i den jenta, hun har virkelig et hjerte av gull ♥

I natt har jeg endelig fått sovet godt, vært så stresset denne uken, men klarte å sovne på sofaen inntil Gard under Senkveld, og sov til ni idag, så ble noen gode timer på øyet der. Gard er på jobb, og jeg har skikkelig koselørdag her hjemme. Sofa, pledd, musikk, kaffe og macen ♥ Snart skal jeg ut å møte mine tre favoritter, Henriette, Noah og Egil til lunsj, og det gleder jeg meg til. Ikveld skal Hanne og Maria feires, hurra for de!


En av mine favorittplagg fra kolleksjonen, superdeilig cardigan som man kan bruke til alt ♥
Har noen igjen på byleneorvik - her.

Nyt lørdagen, dere er herlige!

hits