Bergen next up

24.10.2014 - 09:50 Én kommentarWearing : Jeans Dr Denim / Kouture - Sko Zara - Lue FWSS - Genser Zara - Veske Zara - Jakke Zara

God morgen fra fjellet! Til vår store skuffelse våknet vi til en trist utsikt fra terrassen her, høsten er helt borte. Ingen fine blader eller nydelige farger som sist. Heldigvis er det fortsatt deilige høstfarger hjemme i Oslo. Her var det til og med litt snø igårkveld når vi kom frem. Men sånn er det jo på fjellet, alltid et steg foran når det kommer til vinteren. Kom ikke frem før klokken 10 igår, så det ble ikke noe lam på oss som planlagt. Bare litt gryterett og rett i seng. Vi kan heller glede oss til lam ikveld! Har sovet så godt, spist frokost og nå er vi på vei ut døren til vakre Bergen by, ah som jeg har savnet den byen.

God helg dere, håper dere får en fin en ! Skrives fra Bergen ♥

On the road

23.10.2014 - 18:24 10 kommentarer

FOR et vær! Det har pøsregnet i hele ettermiddag, litt sånn småkaos i byen. Vi er straks på vei til fjells.. Kjenner jeg gruer meg litt til turen, når været er så forferdelig- men vi får kjøre forsiktig.

Viser en sneakpeek på dagens antrekk. Det er fint erstattet med uggs og kosedress til bilturen. Viser dere flere bilder imorgen.

Håper dere får en koselig høstkveld hjemme!

- Pearls -

23.10.2014 - 10:20 14 kommentarer- Accessories from my collection BIK BOK BY LENE ORVIK - Hit the stores and BIKBOK.COM 14 November

Hei dere, og god torsdag ♥ Jeg har sittet med macen i noen timer allerede, må få unna en del ting før møte med BIK BOK på deres hovedkontor, og deretter straka vegen til fjells. Som jeg gleder meg. Været ute er helt pyton, men det er da det er ekstra hyggelig å sitte i en god og varm bil, og kjøre til fjellet. Ikveld står lam og rødvin på menyen.

Over ser dere litt av tilbehøret som hører til kolleksjonen min for BIK BOK. Perler og gull er jo veldig i vinden, jeg har designet det litt tynnere, slik det blir enda mer minimalistisk. I tillegg har jeg laget noen øredobber som er litt annerledes. Jeg synes de er Så fine! Disse kommer det to av, ett sett med perler og ett sett uten perler. Og ringen? Det er min favoritt, jeg elsker den. Så enkel, men så fin ♥

Darker

22.10.2014 - 19:00 22 kommentarer- New hair color - ♥ Love it!

Igår startet jeg dagen med et frisørbesøk hos herligste Elisabeth på Hendrix Hair Pilestredet. Vi har det ganske gøy sammen som dere ser på bildene nedenfor. Ler, tuller, koser oss og ikke minst - blir fin på håret. Takk, for at du ALLTID gjør meg 110 % fornøyd. 

Igår farget hun bunnen og underhåret litt mørkere, samt at hun tok et kaldt skyll på hele håret. Så avsluttet hun med ca 2 pakker extensions med en blanding av mørkt og lyst for å få det spillet vi begge ville jeg skulle ha. Og jeg er så fornøyd! Synes det er så fint å være naturlig blond nå som høsten er her. 

For å bestille time hos denne flinke (og rå) dama - kan du ringe og spørre etter Elisabeth på dette nummeret : 22603969 (Behandlingen er sponset)

Black - and a little bit teddy

22.10.2014 - 10:38 28 kommentarer

- Wearing my fav teddy for fall, combined with black leather and turtleneck -

Wearing : Teddy Arnie Says - Pants Zara - Shoes Zara - Handbag Alexander Wang - Cap BIK BOK - Sweater Zara

Hei på dere! Håper dere har det fint? Takk for så mange fine tilbakemeldinger på bts bildene jeg la ut igår, det gleder meg stort at dere er så positive! Nå er det jammen ikke lenge til kolleksjonen kommer ut i butikkene. Spennende tider, altså! Idag er det typisk høstvær ute igjen, men jeg sitter inne med macen og koser meg med levende lys. Får vært utrolig effektiv når været ute er som det er, for da har man jo bare lyst å være inne ♥ 

Senere idag skal jeg møte min kjære, og snille grafisk designer venninne Hanne- som skal lære meg med photoshop! Har et spennende prosjekt på gang, hvor jeg må ha photoshop som verktøy, og da er det så fint å ha en venninne som kan lære fra seg. Jeg er jo helt håpløs på sånne ting. Og senere ikveld skal jeg og Gard på besøk til verdens nydeligste lille bebigutt, nemlig Noah. Gleder meg sånn, han har blitt så stor nå! Og, imorgen ettermiddag etter jobb, kjører vi til Geilo, og på fredagsmorgen endelig til BERGEN igjen, det skal bli helt fantastisk!

Lovely spaday

21.10.2014 - 18:00 14 kommentarer♥ My favorite spaplace, Artesia Spa, Majorstuen. 

På fredag bestemte jeg meg for å være litt ekstra snill kjæreste og overraske Gard med spadag på Artesia Spa! Det trengte vi begge to i en ellers hektisk hverdag. Rett og slett bare legge fra seg arbeid og stress, bare slappe av. Vi dro til Artesia allerede klokken 8, og fikk trent litt før vi svømte, tok boblebad og koste oss med smoothie før behandling. Begge to fikk klassisk massasje og vi var helt i himmelen begge to etterpå. Forrige uke hadde jeg hodepine fire dager i strekk, og terapauten mente på det var fordi jeg var så utrolig stiv og støl over alt, så jeg trengte og mykes opp litt sa hun. Utrolig deilig, og en fin start på helgen for oss begge ♥

(Massasjen er sponset behandling)

Å overraske noen man er glad i, enten det er en venninne, venn, familie eller kjæreste er jo superhyggelig. Flere ganger jeg har gitt spa til venninner også, både i jul og bursdagsgave. Så vil egentlig bare tipse dere om at Artesia selger gavekort, noe som er perfekt å gi i bursdag- eller til jul. Gavekortene finner dere her. 

Behind the scenes still : BIK BOK BY LENE ORVIK

21.10.2014 - 09:50 44 kommentarer

Her kommer en rekke spennende behind the scenes bilder fra shooten vi hadde med BIK BOK BY LENE ORVIK. Dere har jo allerede fått sett alle bildene fra shooten med meg som modell, og en behind the scenes video- men tenkte det kunne være gøy for dere å se litt behind the scenes bilder også! Da får dere sett produktene litt nærmere.

Here goes ♥

En stykk fornøyd frøken. Her planlegger jeg antrekkene før shooten!

Hengte frem antrekkene akkurat slik jeg skulle ha de på på bildene. Orden i sakene ♥


Denne kjolen er helt fantastisk fin. Den har strikk i livet, og er helt åpen i ryggen. Pure Dress 799,-


Favorittkåpen, den kommer også i hvit, Feminine Coat 1199,- Skoene fra kolleksjonen, som dere ikke har fått sett så nye på enda. Var de ikke nydelige? Elsker den nude fargen, den matcher også vesken jeg har designet perfekt. Pure Shoes 599,-PU skjørtet som kommer med matchende topp, også i svart. 299,- pr del.


Kåpen i hvit, den har et nydelig blomsterprint inni, love it. 1199,- Og denne jakken som jeg også er så glad i, Rough 999,-


Samme PU sett som det i nude, 299,- pr del. Litt av tilbehøret som kommer, armbånd, smykke og solbriller. Det kommer også noen utrolig fine øredobber til, 2 par. Samt en ring med to perler som er superfin! Solbrillene kommer også i gull.


Denne vesken er så søt! Passer kjempefint til skoene. Dette blomstersettet elsker jeg, mønsteret, fargene - alt. Dette mønsteret går igjen i den hvite kåpen,  i linningen på buksene, og inni vesken. Dette settet koster 299,- pr del. 

Detalis ♥


Polaroids ♥Hva synes dere? You like it? Altså,  jeg gleder meg sånn nå! Nå er det ikke lenge til ♥

Winners : Max Factor Skin Luminizer

20.10.2014 - 18:00 13 kommentarer

Annonse

Så gøy at så mange av dere deltok i konkurransen om å vinne Max Factor sin nye Skin Luminizer foundation. Jeg har kåret 5 vinnere, og her kommer de :

Nina, Juni, Fatima, Andrea og Maiken. Dere har fått mail, gratulerer! ♥


Dette har blitt min nye favoritt foundation nå- og jeg har anbefalt den videre til venninnene mine også. Jeg har testet mange foundations opp igjennom, men denne ligger faktisk på topp hos meg. Og til å være så rimelig, er jeg faktisk overrasket over at den kan være så bra! Dere får kjøpt den her til 179,-

Legger ved noen før- og etter bilder hvor jeg har brukt fargen beige, som passer perfekt til min hudtone. Jeg har igrunn veldig fin hud, men sliter med litt rølige områder her og der, og det er der jeg bruker foundation til å dekke over. Og denne foundationen gjør jobben veldig bra. 

Før :

Etter foundation :

Som dere ser, så dekker den godt. Så dette produktet for en stor tommel opp fra meg. 

Kan også nevne at Skin Luminizer Foundation er et produkt som gir en diskret varm glød, og en sunn, frisk look uten at foundationen synes på huden. Den har også som sagt en nydelig dekkevne, med hudpleiende ingredienser ♥

Best green juice ever

20.10.2014 - 14:29 28 kommentarer

- This is amazingly good - 

Hei til den nye uken, og ikke minst - til dere! Håper helgen deres har vært fin? Min har vært veldig fin, men skal innrømme at jeg var over oversnittet trøtt idag morges, gikk kanskje litt hardt for seg, og til tross for en utrolig avslappende søndag, kom jeg meg ikke unna trøttheten når klokken ringte. Har hjemme kontor, masse som må gjøres idag, og ingenting er bedre enn å nyte den beste juicen noensinne! Endelig kjøpt oss juicemaskin, og jeg måtte selvfølgelig "stjele" oppskriften på min favorittjuice hos Joe And The Juice. Det er altså så himmelsk at jeg har ikke ord! Må smakes. Så enkel å lage hjemme også, og den ble absolutt like god ♥

Oppskrift på grønn juice :

Søte epler (gule passer veldig fint)
Ananas
Spinat
Isbiter 

Så er det bare å juice i vei. ICA selger juicemaskiner til 399,- nå! Var der vi kjøpte vår, funker som bare det. 

Og så er det bare å nyte ♥ Del gjerne deres juiceoppskrifter jeg bare MÅ teste ut. Nå blir det juice til den store gullmedalje fremover kjenner jeg. 

Boyfriend jeans + teddy

19.10.2014 - 10:00 16 kommentarer

- Yesterdays look -


Jeans BIK BOK - Shoes Zara - Hat FWSS - Sweater BIK BOK - Jacket Arnie Says - Handbag Alexander W

Nyt beste dagen i uken - loooove sundays. Gjett om jeg skal på Yummy Heaven, gledes!

Lace dress

18.10.2014 - 18:04 23 kommentarer

This dress ♥


Dress from Nelly - get it here - Shoes Zara 

(Grunnen til at jeg holder mobilen, er fordi det er fjernutløser via telefonen til kameraet, hehe. Og jeg kan se meg selv via en app på telefonen, så da er man jo sikker på at man treffer. Fancy greier! Jeg er ikke så avhengig at jeg MÅ ha den med på alle bildene altså, hehe.. Bare nesten.) 

Nå er jeg klar for girls night out! Håper dere får en nydelig lørdagskveld. 

hits