London look

27.11.2014 - 17:00 Én kommentarJacket Ganni | Shoes Reebok | Pant Zara | Top BIK BOK BY LENE ORVIK | Handbag Alexander Wang | Caps BIK BOK

Igår kveld var vi en tur på Hakkasan Hemway, jeg har vært der tidligere. Veldig hyggelig der, men igår var vi så slitne- at det ble en drink og litt mat før vi dro rett hjem og fant sengen. Når vi traff hodeputen i halv ett tiden, hadde vi vært våken i 21 timer, så det var ikke mye futt igjen i oss. 


- LONDON -

27.11.2014 - 09:29 9 kommentarer

God morgen til dere hjemme i Norge ♥ Vi har det så fint her i vakre, London! Pulserende byliv, julegater, shopping og kos. Dagen igår startet overraskende fint, da vi kom ble vi oppgradert fra Marble Arch Hotel til Montcalm Hotel, begge er superfine hotell, men Montcalm er en del dyrere, pluss at det har spa. Så det var jo glade jenter som fikk sjekket inn her, superfint rom og nydelig hotell. Ble gående rundt på Oxford Street, samt New Bond Street i 7-8 timer igår, kjenner det i beina enda jeg hadde joggesko, så denne gåingen i storbyen tar på, hehe. Mye fint i butikkene, men jeg var ganske klar på hva jeg ville ha igår. Og endelig, endelig - unnet jeg meg noe veldig spesielt fra denne butikken ♥


One HAPPY girl ♥
Wææ, jeg er crazy! Men vet dere, dette synes jeg at jeg fortjente. Etter mye, og hardt arbeid siste året med både bb kolleksjon og nettbutikk. Så dette er en god følelse! Gleder meg ihjel til å vise dere hva som er oppi ♥

Jeg og Renate koser oss i London by ♥ Vi er veldig like når det gjelder shopping o.l - veldig effektive innom butikker, diller og daller ikke så mye. Synes det er kjedelig å bruke tid inne på butikker det ikke er verdt å bruke tid på, og hun er sånn som meg- så det er veldig fint for oss begge!


Fine julepyntede gater!

Nå skal vi hive i oss frokost, få pakket sammen her, og begi oss ut på nok en dag i London's gater. Flyet hjem går heldigvis ikke før 20.00 ikveld, så vi har nok av tid å kose oss på ♥

Fin dag til dere! 

M A S T

26.11.2014 - 13:00 7 kommentarer

Annonse

- Cosy morning routine, making curly hair with products from M A S T -

Mast - Vol.1 Curler : Denne krølltangen er utrolig god og effektiv. Den varmes opp til 220 grader på én, to, tre. Og lager søte små, spretne krøller som blir superfine i seg selv, eller når man børster de ut, og sprayer de. 

Alligator Hair Clips : Disse er perfekte å bruke til å få vekk håret, både når du skal krølle, føne eller rette håret. I én pakke får du 6 klemmer.

Ricci Grande Hair Brush : En naturbørste som passer til alle hårtyper, samt til kort og langt hår. Denne løser floker bedre enn en vanlig hårbørste. Naturhårene beskytter håret mot skade og gjør håret anti-statisk og glatt. 

GB Styling soft spray : En hårspray med godt hold, som passer perfekt til å holde krøllene på plass. I tillegg synes jeg ikke den er for stiv, og det er lett å style håret etter man har sprayet den i. 

1 | Gre håret slik det ikke er noen floker.
2 | Bruk klemmene til å sette bort øverste del av håret, da er det mye lettere å få krøllet alt.
3 | Hold ca 5 sekunder på hver krøll for å få ordentlig resultat
4 | Når "første etg" er ferdig, kan du ta ned det øverste håret og krølle det til slutt.  
5 | Bruk børsten for å børste ut, slik krøllene blir naturlige.
6 | Spray over for å få krøllene til å sitte. 

Ferdig resultat ♥Jeg har fått lov å gi dere -10 % på alle produkter fra Makestyle, inkludert disse produktene. Den varer i 2 uker fra idag, og koden er : LENEORVIK. Jeg kan anbefale disse produktene, og krøllstaven VOL2, som gir større krøller, samt den fantastiske rettetangen til MAST. 

Fin dag til alle ♥

Grey coat

25.11.2014 - 18:00 24 kommentarer

VIKTIG MELDING : I natt / morgen tidlig- vil de aller siste produktene av BIK BOK BY LENE ORVIK kolleksjonen bli fylt på hos byleneorvik.com - så det er bare å følge med for de som fortsatt ikke har fått tak i det de vil ♥


Wearing : Coat Ganni | Shoes Stuart Weitzman | Skirt Zara | Sunglasses Bik Bok By Lene Orvik | Earrings here | Sweater Zara 

Dagens antrekk i det nydelige været. Elsker den nye Ganni kåpen, den er så varm og god! Perfekt til kalde dager som idag. Nå skal kofferten pakkes, middagen lages, og så skal jeg kose meg med Gard før vi finner sengen. Tidlig opp imorgen. Vi skrives fra London ♥ 

Officetime

25.11.2014 - 12:15 18 kommentarer


- Started my day home, with COFFEE - best there is -

Gooood mandag fra vår fantastiske kontor ♥ Jeg og Annette er godt i gang med dagen, og ute er det et helt fantastisk vær. ENDELIG! Tror ikke jeg har sett solen på 5-6 uker. Så det gir absolutt ny, deilig energi!Andre koppen med kaffe idag vet dere, ikke rart jeg er blid. Hehe..
Nei, House of Business- heeer koser vi oss! Elsker å ha kontor jeg, rett og slett. Fantastisk!

Masse og gjøre idag, for imorgen drar jeg og Renate på spontantur til LONDON, hurra!! Savner London så fælt, og vil så gjerne vandre rundt i de julepyntede gatene. Vi skal bare være én natt, men får hele onsdag og torsdag til å shoppe på, som vi skal kose oss! Men da gjelder det å være effektiv på jobbfronten idag, slik jeg kan kose meg med god samvittighet i London's gater. Ps, et lite spm : Vi tenker å spise middag på Hakkasan, men har dere et fancy drinksted hvor vi kan gå etterpå? Litt sånn loungeaktig? Takk på forhånd ♥

Nå skal jeg og Annettesnuppa ut å ta antrekksbilder i solen, godt å ha en som er i samme situasjon, kan man hjelpe hverandre.

FIN DAG!

- Good news -

24.11.2014 - 15:00 20 kommentarer

Vil bare informere dere om at det vil bli et nytt slipp av produkter i natt / imorgen tidlig hos byleneorvik. Vanskelig å si akkurat hvilket tidspunkt- så det er bare å følge med, dette er det nest siste slippet- og den siste muligheten til å sikre seg produktene på nett skjer natt til onsdag eller torsdag (Dette kommer jeg tilbake til) Dere kan få tak i produktene hos byleneorvik i natt, altså 


I tillegg må bare dele min favorittsang med dere, har helt hekta på den. Repeat! Og en ordentlig gladsang! Jeg og Gard har fått tak i billetter til Calvin Harris konserten som finner sted under Oslo Live Festival i Oslo Spektrum den 28 juni, hurra!!! Elsker sangene hans! 

Dere kan tro vi gleder oss! Om du vil sikre deg billett FØR det ordinære billettsalget starter, kan du finne billetter til kun 300,- her. Disse må kjøpes før førstkommende fredag kl 15.00- da vil de legges ut til 650 + avgifter- så det gjelder å sikre seg en billett før den tid. 300,- er jo under halv pris, første mann til mølla ♥

- A big thanks -

24.11.2014 - 11:34 13 kommentarer

God mandag! Håper dere har en fin start på denne nye uken ♥

Vet dere hva? Dere er så fantastisk herlige, og jeg blir så utrolig glad av dere! Jeg sitter her med en følelse av takknemlighet, stolthet og GOD energi! Dere gir meg SÅ utrolig mye. Mye mer enn dere kanskje aner. Sitter her nesten med tårer i øynene, og er veldig ydmyk over hvor mange som liker, støtter og har kjøpt kolleksjonen min. Dere er helt nydelige ♥ Tilbakemeldingene i forbindelse med lanseringen av BIK BOK BY LENE ORVIK har vært enorm, og jeg setter pris på hver og én. Det skal dere vite! Jeg har gått gjennom alle mulige hashtagger på instagram, og likt hver og ett bilde som har blitt lagt ut, og det er ikke få! Heldige, heldige meg ♥ Jeg kunne sikkert ha laget utallige kollasjer med bilder fra dere på instagram, men tiden strekker ikke alltid til. Derimot har jeg laget tre stykker, som jeg gjerne vil vise dere. 

Dere er så fine, altså - for noen BABES!!! Jeg er så stolt over å se dere i min egen kolleksjon at jeg snart sprekker! You girls ROCK it!!!
Det er så viktig for meg at dere vet hvor takknemlig, rørt og glad jeg er for at kolleksjonen ble så godt motatt, og det mener jeg fra langt inne i hjerteroten. Hadde jeg kunnet, skulle jeg gitt dere alle en STOR klem. Men håper det heller kan være gøy for dere å se seg selv på bloggen.

Tusen takk! I love you guys, yes I do!!

Og, om dere vil titte innom alle de fine bildene som har blitt lagt ut, kan dere søke opp #bikbokbyleneorvik #leneorvikforbikbok og #leneorvik - så mye fint!

Julegavetips pt II

23.11.2014 - 18:20 21 kommentarer

Annonse

Så glad for at dere likte mitt forrige innlegg med julegavetips. Her kommer enda ett ♥ Dette er en helt super julegave, som man får glede av over lengre tid. Jeg har jo flere ganger tidligere nevnt min nye selvbruningsfavoritt- nemlig Vita Liberata sine produkter, og disse sverger jeg til enda. Det er faktisk de beste produktene jeg har brukt, uten tvil- og derfor vil jeg fortsette å anbefale de til dere også.

I forrige innlegg skrev jeg om pHenomenal moussen og rich face kremen. Dette er produkter jeg fortsatt bruker, når jeg har behov for det. Som blir når jeg skal ut, eller feks igår når jeg skulle på spa, og når jeg egentlig bare vil føle meg litt mer fresh og ha litt ekstra glød.

Om produktene :

♥ Produktene er økologiske

♥ De lukter nesten ingenting ift andre selvbruningsprodukter ( de lukter selvfølgelig litt, men lukten er mye mildere)

♥ Både moussen og kremen er brun, noe som er veldig greit da man faktisk ser hvor man har påført produktet. Dette hjelper jo veldig på slik man ser hvor det evt er ujevnt. Alt for mange ganger jeg har sprayet meg eller smørt meg inn med andre selvbrunene, og etter noen timer er jeg hvit både her og der. Det er håpløst. Men her får man virkelig et jevnt og fint resultat. 

♥ Man påfører moussen til kroppen med en hanske, som i mine øyne er MYE bedre enn å bruke hendene. Det blir så jevnt, og det går superfort! Gjort på 1-2-3

♥ Selvbruningen tørker med én gang! Så man slipper å løpe rundt halvnaken og tørke før man kan ta på seg klær igjen.

♥ En annen ting jeg setter veldig høyt er at istedet for at denne selvbruneren blir skjoldete og stygg- fader den bare vekk. Du merker omtrent ikke at den går bort, og det er så viktig. Verste jeg ser er flekkete brunfarge som begynner å gå bort. Ufresht.


( I dette kitet følger det også med en tanning mitt)

Nå har Vita Liberata slått disse to deilige produktene sammen til en gavepakke, som er perfekt til å gi i julegave til en søster, venninne eller mor- eller bare putte en under treet til seg selv feks. Flere av mine venninner har blitt helt hekta på disse siden jeg har anbefalt de, og de er alle like fornøyde med den. Inkludert meg selv.


Dette fine gavesettet får du til 499,- (ordinær pris 733,-) Så her får dere altså over 30 % rabatt. (Obs! Produktene har jeg hatt helt siden juli, og det er fortsatt en god del igjen, så disse produktene er ganske drøye i bruk, vel verdt pengene) Dere kan kjøpe gavesettet her / Moussen dere får i denne gavepakken varer i 4-7 dager.

I tillegg har Vita Liberata også en juleglød pakke, som består av tanningmousse og en Capture the Light som er en fantastisk BB Cream "askepottkrem" som fukter og nærer huden, og gir en jevn og fresh glød. Super å bruke som primer eller under foundation! Jeg har selv Latte Light- og den har en lys til medium farge, man kan få mørkere og.
Dere kan kjøpe gavesettet å få -20 % her./ Moussen du får i denne gavepakken, er selvbruning som varer i 2-3 uker.

Om dere vil se alle gavepakkene Vita Liberata har satt sammen, kan dere klikke dere inn her.

Om dere heller vil kjøpe produktene hos en forhandler, kan dere det også, og dere kan sjekke listen for forhandlere rundt om i landet - her.

Selvbruningen er perfekt både som julegave, og nå i førjulssesongen når man skal på julebord og lignende, selv liker jeg å føle meg fresh og fin når jeg skal ut, eller når det er en spesiell anledning. Man får en helt nydelig glød, og fargen er veldig naturlig. På bildene under, har jeg påført pHenomenal moussen. 

Fin kveld!

Oh, sunday

23.11.2014 - 11:59 15 kommentarer

- Sunday at home -

Nei nå koser jeg meg dere, søndag hjemme- det er så deilig det ♥ I skrivende stund sitter jeg begravd i morgenkåpe og dyne i sofaen med den største bøtten (yes, jeg sa bøtten) med snop. Jeg har nettopp kost meg med deilig frokost, og idag skal jeg bruke dagen til å se filmer, spille rayman på playstation og bare nyte. Er så utrolig deilig med sånne dager, at jeg har ikke ord.
Igår hadde jeg og Renate en helt nydelig dag på spa, koste oss sånn ♥ Tok massasje, badet og avsluttet spaet med hamburger til lunsj på hotellet. Så fikk vi selvfølgelig kjøpt med oss både godteri, brus og mat hjem. Sånne dager skal vi ha flere av! Utrolig fin lørdag. På kvelden var jeg, Renate og Helen hos Malene og drakk vin- koselig med jentekveld også.

Gard er på jobb idag, det er NM i helgen- så han har jobbet 12-13 timer hver dag siden torsdag. Tenkte kanskje jeg skulle ta turen for å se på de siste finalene ikveld, må jo heie frem de flinke utøverene på NTG/Bærum, og kjæresten min off course som er så flink en coach!

Håper dere har en nydelig søndag ♥

It's a spa kind of saturday

22.11.2014 - 10:00 15 kommentarer

God morgen dere ♥ I skrivende stund ligger jeg på massasjebenken på Strømstad spa og koser meg. (Skrev dette innlegget igår kveld) Jeg og Renate har nemlig en ordentlig kvalitetslørdag sammen idag, kjørte til Strømstad allerede klokken 07.00 og hadde time til massasje kl 09. Etter massasjen skal vi kose oss, slappe av, og bade i flere timer- før vi avslutter med litt shopping av brus, snop og diverse på grensen. Det gledes. Finfin lørdag.

Ville bare innom å vise dere verdens fineste kåpe, som jeg endelig klarte å kapre meg her om dagen. Ganni ♥Er ikke den fin? Den er utsolgt de fleste steder tror jeg, men jeg fant min i Hegdehaugsveien på Ganni der, halleluja. Dette hadde jeg på meg når jeg var på middag med Gard, Alex og Sander igår kveld. Over the knee bootsene er fra Stuart Weitzmann.

Ha en nydelig lørdag, tror ikke jeg rekker å oppdatere før søndag. Men kos dere massevis så lenge!

| Julegavetips |

21.11.2014 - 15:05 26 kommentarer

Psst : Husk at det kommer litt påfyll i natt / imorgen tidlig av BIK BOK BY LENE ORVIK kolleksjonen hos byleneorvik.com. Så følg med ♥Som den kosejenta jeg er, så elsker jeg ALT som har med joggedresser, myke gensere, cardigans, deilige sokker og tøfler og gjøre. Mange som kjenner seg igjen? Noe av det koseligste jeg kan få til jul, er nettopp sånne ting. Det er jo ingenting man bruker så mye som nettopp dette? Det er det absolutt første jeg gjør når jeg kommer inn døren hjemme, håret opp, joggedressen på- og jeg er nok ikke alene om det ♥ Dere har spurt meg om julegavetips, men jeg har ikke kommet så langt enda- derimot har jeg nettopp oppdatert byleneorvik med uffattelig mye deilig tøy, i fine farger- og ikke minst - til gunstige julegavepriser.

Deilige julegavetips hos byleneorvik finner du her ♥

| Enjoy |


Ha en kosete fredagskveld ♥

hits