Black and grey look

19.12.2014 - 17:00 6 kommentarer
Wearing : Skirt BIK BOK BY LENE ORVIK | Hat Bik Bok | Shoes Aldo | Sweater here | Handbag Chanel

Forhåndskrev dette innlegget i går kveld, slik jeg skulle slippe å lage innlegg i bilen, blir så utrolig bilsyk om jeg leser, jobber eller sitter på mobilen. Disse bildene tok jeg og Annette her om dagen, da vi var på kontoret. Gøy at vi kan hjelpe hverandre med bildene synes jeg, også slipper man å føle at man må skyndte seg siden begge er i samme situasjon, digg!

Håper dere har en fin fredag så langt! ♥

Cozy in front of the fireplace

19.12.2014 - 10:00 4 kommentarer
I går kveld og kvelden før, koste vi oss bare hjemme med fyr i peisen. Deilig og kose seg litt ekstra hjemme før man skal dra vekk for en lengre periode. Kommer til å savne leiligheten og Oslo, men guuurimalla så godt det skal bli med mange dager hjemme på landet og deilige dager på fjellet *kribler i magen*

Noe av det beste jeg vet etter en stressende dag er en lang, varm dusj, på med morgenkåpen og fyr i peisen. DA koser jeg meg altså ♥ Og det skal bli mange sånne deilige dager- og kvelden i julen. Lykke!Jeg vil bare si ifra om at jeg kommer til å ta meg litt ekstra ferie nå i julen, så det blir (som i sommer) bare ett innlegg om dagen. Håper på forståelse for det! Så er det litt begrenset hvor kreativ man er - og hvor mye man har å dele når man går rundt i pysjen/kosedressen og slapper av med familien. Det tror jeg dere skjønner ♥

Nå er vi på vei til Ålesund, 8-9 timer i bil heihei, men bra vi elsker roadtrip da! Nyt fredagen, og god helg!

A blue and grey kind of day

18.12.2014 - 17:05 10 kommentarer

Wearing : Coat Ganni | Sweater Samsøe Samsøe | Jeans Zara | Shoes Aldo | Handbag Alexander Wang | Leather glowes COS

Hei og god torsdag dere ♥ Nå satte jeg akkurat rumpa ned ved spisebordet her for å jobbe litt, vært overalt i møter hele dagen, i tillegg til at jeg fikk gjort unna de tre siste julegavene på Sandvika på vei hjem. Brukte ikke mindre enn 45 minutter fra Sanvdika til Aker Brygge, så dere kan tro det har vært en som har trippet i bilen etter å oppdatere dere. Ikveld skal jeg (bortsett fra å jobbe) pakke ferdig til hjemreise, og imorgen - da kjører vi hjemover, hurra!! Skal ha to netter i Ålesund siden Gard skal surfe sammen med Egil, og mamma kommer også - så vi får en ordenltig jentehelg ♥ Og på søndag bærer det rett hjem til Midsund. Nå skal det bli godt med litt daffe-rundt hjemme ferie!

Håper dere har det fint. Mange som er klare for juleferie, nå?

Gorgeous Bronze

17.12.2014 - 21:00 26 kommentarer

Annonse

En ny spraytan på flaske - Gorgeous Bronze, som har et veldig godt sprayhode, og som gjør det veldig lett å spraye jevnt på hele kroppen. Gir ekstra godt resultat om man går over med hansker og smører over til slutt, for å unngå eventuelle ujevnheter som kan forekomme om man sprayer seg selv. Gir farge etter ca 2. timer, men vent opptil 8 timer, før du dusjer. Husk å skrubbe kropp og ansikt godt i dusjen først, og ha bodylotion på albuer, knær og knokler.

Jeg har testet medium - dark og synes den gir en gyllen, jevn og fin brunfarge.

Før | Etter


Om Gorgeous Bronze :

♥ Salongkvalitet hjemme

♥ Raskt resultat

♥ Patentert sprayhode som gir en jevn og gyllen tan uten skjolder.

♥ Én flaske er nok til 10 hele kroppsapplikasjoner

♥ Tilgjengelig både for lys og mørk hud

♥ Ikke testet på dyr

Jeg har satt sammen en liten premie til dere, med mine favorittprodukter, nemlig REN, og holder en konkurranse hvor jeg kårer én heldig vinner som stikker av med disse premiene. Skrubb til kroppen, skrubb til ansikt, en god dusjsåpe og bodylotion.

| Konkurranse om å vinne disse produktene |

Dette gjør du :

Bestill en prøvepakke med Gorgeous Bronze her

Legg igjen en kommentar om at du har bestilt prøvepakke, og du er med i trekningen av produktene over.

Lykke til ♥ Zentio kårer en vinner ila romjulen, og jeg legger det ut her- så det er bare å følge med!

The whole look

17.12.2014 - 15:22 7 kommentarerWearing : Teddyjacket Arnie Says | Trousers Zara | Sweater Zara | Handbag Proenza Schouler | Shoes Jimmy Choo

Resten av bildene fra antrekket igår! Jeg og Annette sitter fortsatt på kontoret, jeg må hive meg rundt snart og få kjøpt inn de siste julegavene siden dagen imorgen kommer til å gå i ett. Er dere ferdige med deres, eller? Tenk at det bare er én uke til vi snart spiser julemiddag og gjør oss klar for gaveoppakkning? Gøy altså!

xmas wrapping

17.12.2014 - 09:27 13 kommentarer

GOD MORGEN fra kontoret ♥

Igår fikk jeg endelig begynt å pakke inn julegavene. Jeg elsker å pakke inn julegavene selv, det er veldig kos ved det synes jeg. Innpakking og julemusikk ♥ I år som i fjor er jeg inspirert av naturfarger, og i år med hint av grønt. Synes det ble litt koselig. Passer fint under hvert et tre disse?


Julegavepapir & bånd Home & Cottage | Stjerner Kremmerhuset | Til og fra lapper PanduroNå er det virkelig nedtelling til hjemreise, vi kjører hjemover allerede fredag - og blir i Ålesund i to netter før vi drar hjem til vakreste Midsund. Åh, jul med din glede sier jeg bare ♥ Siste dag på kontoret før jul faktisk, siden jeg har møter hele dagen imorgen så rekker jeg ikke innom. I tillegg skal det vaskes, pakkes og ordnes klart til hjemreise. Vi skal faktisk være bortreist i 2,5 - 3 uker! Wææ, det blir deilig det. Avslapping på høyt nivå. Gledes!

Them Choo's

16.12.2014 - 16:23 12 kommentarer

Wearing : Pumps Jimmy Choo | Pants Zara | Handbag Proenza Schouler | Sweater Zara | Jacket Arnie Says | Sunnies RayBan

Innimellom slagene idag, møtte jeg Espen for å ta litt bilder, man må bare hjelpe hverandre før dagslyset forsvinner. Elsker julen og vinteren altså, men det er fryktelig synd at lyset forsvinner så tidlig. Ikke bare pga bildene, men rett og slett fordi jeg synes det er litt trist når det er mørkt. Merker det litt på enerigen! Liker best når det er lyst lenge, selv om jeg på en annen side elsker innekos med stearinglys og fyring i peisen. Nå er jeg hjemme en raskt tur for å pakke inn litt julegaver, før turen går videre på middag til Helen med jentene ♥ Hører rykter om kalkun på menyen, altsååå. Det gleder jeg meg til. 

Viser dere flere bilder av antrekket imorgen.

Ikke så veldig høytidelig

16.12.2014 - 10:24 10 kommentarer

God tirsdagsmorgen dere ♥ Jeg har kommet meg på kontoret, og er klar for dagens mange gjøremål. Men først vil jeg bare sende dere en liten tirsdagshilsen. Viktig og ikke ta seg selv så høytidelig, noe jeg aldri har gjort. På tide at det kommer frem her på bloggen! 

 

Hehe, elsker denne appen, Crazy Helium Boot heter den *leeer* .. Bombanderer både Gard og flere med sånne videoer titt og ofte. En god latter forlenger livet. Yes!

Them grey boots

15.12.2014 - 10:00 11 kommentarer

Hei mandag!

Her kommer antrekket fra lørdagskvelden ♥ Litt mørke bilder, men sånn er det jo på denne årstiden..Kjole Zara | Boots Aldo | Handbag Chanel ♥

Håper dere får en nydelig start på uken. Tenk at det er 15 desember allerede? Bare 9 dager til jul jo! Tiden går alt for fort, rekker nesten ikke å nyte førjulstiden, men denne uken er det duket for julegavehandling og innpakking, julefilmer og kos før vi kjører hjemover på fredag. Glede!

Recharged

14.12.2014 - 18:48 15 kommentarer

Sponset opphold

- Et bilde sier mer enn 1000 ord -

Hei dere ♥ Har dere hatt en fin helg? Jeg har hatt med meg macen til Sverige, men har ikke åpnet den før nå- og det har vært utrolig deilig ♥ Kom hjem for en time siden og nå koser vi oss i sofaen med joggedress foran peisen. Kom frem til Vann Spa i 4 tiden igår, og hadde en utrolig fin ettermiddag og kveld sammen med Henriette og Egil. 

Vann Spa ligger en 2 timers kjøring fra Oslo, ikke så langt ifra Strømstad, det ligger inni skogen, helt nede ved vannet- og det var veldig idyllisk der. Vi fikk et stort, fint rom med terrasse, utestue og sjøutsikt, og dere kan tro at vi nøt det!
Utsikten fra terrassen ♥


Badet og koste oss spaet en liten time igår kveld før middag, og fortsatte kvelden med en 3-retters meny.

Klar for middag!


Finingene!

Idag våknet vi faktisk helt av oss selv klokken 08! Hehe, ikke snakk om å sove lenge nei.. Tok oss et morgenbad med denne utsikten! 

Så spiste vi en lang frokost sammen før Henriette og Egil dro tilbake til lille Noahgull, jeg og Gard benyttet oss av spaet enda engang før vi dro avgårde. God for sjelen altså, rart hvor avslappet man blir på spa, selv uten behandling. Varmt vann gjør underverker for kroppen ♥

Mange bilder å dele idag merket jeg, hope you don't mind. Nå skal vi se A Christmas Carol, heihei julestemning! Vi skrives imorgen.

hits