Behind the scenes still : BIK BOK BY LENE ORVIK

21.10.2014 - 09:50 11 kommentarer

Her kommer en rekke spennende behind the scenes bilder fra shooten vi hadde med BIK BOK BY LENE ORVIK. Dere har jo allerede fått sett alle bildene fra shooten med meg som modell, og en behind the scenes video- men tenkte det kunne være gøy for dere å se litt behind the scenes bilder også! Da får dere sett produktene litt nærmere.

Here goes ♥

En stykk fornøyd frøken. Her planlegger jeg antrekkene før shooten!

Hengte frem antrekkene akkurat slik jeg skulle ha de på på bildene. Orden i sakene ♥


Denne kjolen er helt fantastisk fin. Den har strikk i livet, og er helt åpen i ryggen. Pure Dress 799,-


Favorittkåpen, den kommer også i hvit, Feminine Coat 1199,- Skoene fra kolleksjonen, som dere ikke har fått sett så nye på enda. Var de ikke nydelige? Elsker den nude fargen, den matcher også vesken jeg har designet perfekt. Pure Shoes 599,-PU skjørtet som kommer med matchende topp, også i svart. 299,- pr del.


Kåpen i hvit, den har et nydelig blomsterprint inni, love it. 1199,- Og denne jakken som jeg også er så glad i, Rough 999,-


Samme PU sett som det i nude, 299,- pr del. Litt av tilbehøret som kommer, armbånd, smykke og solbriller. Det kommer også noen utrolig fine øredobber til, 2 par. Samt en ring med to perler som er superfin! Solbrillene kommer også i gull.


Denne vesken er så søt! Passer kjempefint til skoene. Dette blomstersettet elsker jeg, mønsteret, fargene - alt. Dette mønsteret går igjen i den hvite kåpen,  i linningen på buksene, og inni vesken. Dette settet koster 299,- pr del. 

Detalis ♥


Polaroids ♥Hva synes dere? You like it? Altså,  jeg gleder meg sånn nå! Nå er det ikke lenge til ♥

Winners : Max Factor Skin Luminizer

20.10.2014 - 18:00 9 kommentarer

Annonse

Så gøy at så mange av dere deltok i konkurransen om å vinne Max Factor sin nye Skin Luminizer foundation. Jeg har kåret 5 vinnere, og her kommer de :

Nina, Juni, Fatima, Andrea og Maiken. Dere har fått mail, gratulerer! ♥


Dette har blitt min nye favoritt foundation nå- og jeg har anbefalt den videre til venninnene mine også. Jeg har testet mange foundations opp igjennom, men denne ligger faktisk på topp hos meg. Og til å være så rimelig, er jeg faktisk overrasket over at den kan være så bra! Dere får kjøpt den her til 179,-

Legger ved noen før- og etter bilder hvor jeg har brukt fargen beige, som passer perfekt til min hudtone. Jeg har igrunn veldig fin hud, men sliter med litt rølige områder her og der, og det er der jeg bruker foundation til å dekke over. Og denne foundationen gjør jobben veldig bra. 

Før :

Etter foundation :

Som dere ser, så dekker den godt. Så dette produktet for en stor tommel opp fra meg. 

Kan også nevne at Skin Luminizer Foundation er et produkt som gir en diskret varm glød, og en sunn, frisk look uten at foundationen synes på huden. Den har også som sagt en nydelig dekkevne, med hudpleiende ingredienser ♥

Best green juice ever

20.10.2014 - 14:29 23 kommentarer

- This is amazingly good - 

Hei til den nye uken, og ikke minst - til dere! Håper helgen deres har vært fin? Min har vært veldig fin, men skal innrømme at jeg var over oversnittet trøtt idag morges, gikk kanskje litt hardt for seg, og til tross for en utrolig avslappende søndag, kom jeg meg ikke unna trøttheten når klokken ringte. Har hjemme kontor, masse som må gjøres idag, og ingenting er bedre enn å nyte den beste juicen noensinne! Endelig kjøpt oss juicemaskin, og jeg måtte selvfølgelig "stjele" oppskriften på min favorittjuice hos Joe And The Juice. Det er altså så himmelsk at jeg har ikke ord! Må smakes. Så enkel å lage hjemme også, og den ble absolutt like god ♥

Oppskrift på grønn juice :

Søte epler (gule passer veldig fint)
Ananas
Spinat
Isbiter 

Så er det bare å juice i vei. ICA selger juicemaskiner til 399,- nå! Var der vi kjøpte vår, funker som bare det. 

Og så er det bare å nyte ♥ Del gjerne deres juiceoppskrifter jeg bare MÅ teste ut. Nå blir det juice til den store gullmedalje fremover kjenner jeg. 

Boyfriend jeans + teddy

19.10.2014 - 10:00 16 kommentarer

- Yesterdays look -


Jeans BIK BOK - Shoes Zara - Hat FWSS - Sweater BIK BOK - Jacket Arnie Says - Handbag Alexander W

Nyt beste dagen i uken - loooove sundays. Gjett om jeg skal på Yummy Heaven, gledes!

Lace dress

18.10.2014 - 18:04 23 kommentarer

This dress ♥


Dress from Nelly - get it here - Shoes Zara 

(Grunnen til at jeg holder mobilen, er fordi det er fjernutløser via telefonen til kameraet, hehe. Og jeg kan se meg selv via en app på telefonen, så da er man jo sikker på at man treffer. Fancy greier! Jeg er ikke så avhengig at jeg MÅ ha den med på alle bildene altså, hehe.. Bare nesten.) 

Nå er jeg klar for girls night out! Håper dere får en nydelig lørdagskveld. 

WEEKEND

18.10.2014 - 13:46 4 kommentarer

- Legs on the table, weeeeekend -

Først og fremst - TUSEN TAKK for så ufattelig mange nydelige kommentarer fra dere. Jeg blir veldig takknemlig, og rørt ♥ Ana sier også tusen takk. Responsen fra dere har vært overveldende, godinger! Vi får jo selvfølgelig kjempelyst å spille inn flere når dere er så positive! 

Her i heimen er det ordentlig weekendstemning. Ruskevær ute, kos inne! Så deilig med lørdag. Holder på å lage pastasalat til oss, og så blir det bare avslapping på sofaen. 

Hvor skjønne er ikke de tøflene her? Love. Disse kommer til å bli brukt mye i høst/vinter- det kan jeg love dere. 

Igår hadde jeg "tutteklubb" (som vi kaller det) her hjemme. Vi var 6 stykker, og jeg serverte Moules Frites til de. Blåskjell med kremet hvitvinssaus, pommes frites og bernaisesaus, mm! Så drakk vi drinker, vin, spilte Ryktet Går og dro en tur på Pinerolo hvor vi hadde bord. Så hyggelig med kvalitetstid med jentene! Tok ingen bilder, vil heller nyte tiden med jentene enn å konstant tenke på at jeg må ta bilder av alt som foregår. Ikveld skal Gard ha klubb med guttene her hjemme, så da må jeg rømme leiligheten. Planen er en tur til Helen for å se den nye leiligheten hennes, og deretter blir vi fem stykker til middag på Sudøst. Jeg skal uansett bestille breiflabb med currysaus, amazingly good! Enjoy the weekend! Kos dere masse ♥

Stay With Me Cover : Lene & Ana

17.10.2014 - 12:03 171 kommentarer

Lenge har vi snakket om å synge inn + filme cover av en sang. Ana er så ufattelig flink på piano, så vi bestemte oss for at hun skulle spille, og jeg skulle synge. Ana kan ikke bare spille piano, men hun kan synge også- noe som resulterte i at hun sang andrestemme på denne sangen. Vi koste oss så mye på mandag, og jeg skal prøve å få klipt sammen en behind the "scenes" video til dere. Det tror jeg kan bli ganske morro å vise. Vi spiller og synger Sam Smith sin Stay With Me, og har til og med laget et eget lite vers nesten helt på slutten. Ingeting slår pianospilling og sang synes jeg ♥

IIk, litt skummelt å legge ut dette, men får bare krysse fingrene for at dere liker det. Ps: Det er et veldig amatørmessig opptak, med vanlig kamera hjemme i stuen, så lyden er ikke helt optimal + man får en del støy. Men la gå! Neste gang kanskje vi ordner oss med en mikrofon. 

Here goes ♥

(Trykk på tannhjulet og velg 1080p HD for best kvalitet)

 GOOOOOD HELG!

Home : Kitchen

16.10.2014 - 11:44 38 kommentarer

- Out kitchen - 

Hei på dere! Nå har jeg styrt, vasket og stelt med kjøkkenet- og da fikk jeg så lyst å dele noen bilder med dere. Vi skal snart sette igang med prosjekt fliser på veggen bak vasken, må bare få litt tid til overs først. Planen er marmorfliser, og det tror jeg blir så fint ♥ Gleder meg til det blir helt ferdig. 

Har kjøpt inn litt nye ting, salt og pepper børser samt deilig te fra Nicolas Vahé, og et nytt lite fat/brett i marmor fra Bolia. Synes dette ble en søt miks. 
I tillegg er jeg jo så forelsket i salt og pepper børsene fra Menu, og den lille saltskålen fra Muuto. Mye krydderier her, men mye av det fungerer jo så fint som "pynt" også. Nå skal jeg straks avgårde å møte Ana på Espressohouse. Vi holder nemlig på med et lite prosjekt som jeg kanskje kan få vist dere ikveld, om vi blir ferdige. Kan avsløre at det har med sang og piano og gjøre ♥ Og så får jeg forhåpentligvis tid til å møte Henriette og bebi Noah før jeg skal på kurs med Olympus og det nye freshe Pen kameraet mitt.

Partyseason coming up

15.10.2014 - 12:46 17 kommentarer

- Desses for the partyseason -

Yes, de fleste har vel fått med seg at denne jenta er glad i en fest med gode venner! Og jeg pleier alltid å ha et lite utvalg med partykjoler og andre partyklær, og nå er det jo veldig hyggelig å ha litt ekstra i skapet, siden julebordsesongen etc etc begynner snart. Jeg er jo veldig heldig siden jeg har et samarbeid med jentene på Kouture. Elsker kjolene deres, de sitter som støpt. Perfekt til party ♥ Og de har allerede sørget for at jeg har noen fine partykjoler i skapet. (Kjolene er sponset)

Og i denne forbindelse vil jeg bare tipse dere om at miinto.no har shoppingspree idag, med -20 % på alt! Jeg har vært inne og kjøpt meg noen sykt digge, og skjønne ugg tøfler. Galgleder meg til å få de! Alltid deilig med litt rabatt! Og siden Kouture ligger på miinto.no, har også de - 20 % på alt i butikken sin, det kan dere sjekke ut her. 

Lucky girl

15.10.2014 - 09:17 16 kommentarer

- He treats me well - ♥

God morgen! Disse fikk jeg her på mandag, Gard er veldig snill med meg, og jeg elsker jo roser - så det er den beste gaven jeg får. Nå har jeg til og med lært meg å ta vare på de, så jeg klarer og bevare rosene i ca 3 uker, før jeg må kaste de. Det er digg! 

- Morgenkos i hjemmet med duftlys som lukter sitron, mmm -

Nå skal jeg jobbe ganske så effektivt her, før jeg skal møte kjæresten til stebroren min Ellen, og datteren hennes Erica. De er her én dag, og har kommet helt fra Bodø, så da må man prioritere kvalitetstid. Gleder meg sånn til å se de igjen ♥ Senere skal jeg møte Hanne, min venninne og grafisk designer som skal lære meg med photoshop! Det skal bli så deilig, jeg er håpløs på sånne ting skjønner dere, så per idag bruker jeg bare picasa.. Funker ikke så bra i lengden. Så hun er veldig snill og skal hjelpe meg! Godt med sånne gode venninner som stiller opp. 

Håper dere får en nydelig onsdag, jaggu ikke lenge til helg igjen. Dagene flyr!

Feminine Coat

14.10.2014 - 19:33 14 kommentarer

- Love, love, love this coat from my own collection -


Denne kommer også i hvit, og kommer til å koste 1199,- 

Kåpe & bukse BIK BOK BY LENE ORVIK - Sko Zara - Veske Proenza Schouler - Lue BIK BOK - Genser Zara

Nyt kvelden, her holder vi på å fyre i peisen. Kom nettopp hjem, så nå venter middag og sofakos, beste i verden ♥

hits