20.04.2014

Sunday sweethearts

20.04.2014 - 11:54 Én kommentar


♥ Er ikke denne pysjamasen søt? Fant den på Womens Secret i Lisboa. Passer perfekt idag siden det er avslappende søndag idag. 

Planen er langrenn og kos i snøen med kakao, sjokolade og appelsin. Skikkelig påsketur i solen ♥ Imorgen er det tilbake til storbyen igjen, så vi må bare benytte oss når vi kan. Igår stod vi i bakken, spiste lunsj i solen, dro en liten tur på afterski, lagde påskemiddag her på hytten og dro en liten tur ut på kvelden. Men ble ganske rolig, så vi er opplagte og freshe idag. Ingenting slår påske på hytten synes jeg. Veldig glad for at jeg fikk opplevd surfingen i begynnelsen av påsken også, så har vi fått litt av begge deler.  

Her er noen snapshots fra gårsdagen.

Nyt søndagen ♥

19.04.2014

Gladgjeng på fjelltur

19.04.2014 - 10:07 3 kommentarer
God morgen lesere! Hadde en så utrolig digg dag igår, var ute fra 12 til halv 7. Gikk 15km på langrennsski opp til Ruperanden som det heter, satt i påskesolen og nøt sjokolade og appelsin. Så avsluttet vi dagen med konsert av Erik Huseby her oppe på Kikut. Lagde hjort med soppstuing og råstekte poteter på kvelden og spilte spill før vi endte opp med å ta tidlig kveld. Tar på å gå på langrenn! Har fått strikket den nydeligste Mariusgenseren av stemoren min - liker den så godt! Og Poco matcher også, han er så skjønn i den ♥ 


Idag er planen å stå på slalom, deretter teste ut afterskien på Dr.Holms (aldri vært der før) .. Så blir det deilig middag og spill før en liten tur ut ikveld tror jeg ♥

- Håper dere nyter påsken -

18.04.2014

Påskestemning på fjellet

18.04.2014 - 10:47 4 kommentarer
God morgen fra deilige påskefjellet! Vi kom opp her rundt klokken elleve igår kveld, Henriette og Egil kom opp samtidig og Kari hadde laget kveldsmat og te til oss når vi kom. Våknet idag til strålende påskevær, helt fantastisk! Nå er frokosten inntatt, og vi er klare for langrennstur i den deilige solen ♥


Flyplassen i Lisboa er jo bare superbra, hadde både VS og Womens Secret- og på sistnevnte butikk fant jeg masse skjønne pysjamaser. Kjøpte med reisegave til Henriette og Kari også, så nå blir vi pysjamasfine hele gjengen ♥
Har dere en fin påske? Hva gjør dere? - Nyt dagen -

17.04.2014

Yellow dress for easter

17.04.2014 - 11:04 10 kommentarer

Kjole Zara / Veske Gucci / Blomsterkrans Glitter


Da er vi straks på vei hjem til Norge og fjellet, veldig vemodig å dra herfra. Vi har hatt en sinnsykt hyggelig og gøy uke! Ikke lyst å dra i det hele tatt. Folkene her, stemningen, surfingen, stedet- det har vært perfekt! Så det er med tungt hjerte vi setter oss i bilen og drar mot flyplassen. Drar herfra med mange minner, og vi har begge blitt bitt av basillen når det kommer til surfingen, det skal vi absolutt gjøre mer av. Igår var det enda gøyere en dagen før, surfet, surfet og surfet dagen lang, så gøy når man endelig får det til. Igår lærte vi og svinge også, hurra! Hadde en superfin avsluttning igår, middag sammen med et par vi har blitt godt kjent med her, og deretter ut på den lokale surfebaren hvor alle fra campen samt instruktørene var, og det var så gøy! Anbefaler Lapoint campen her på det aller varmeste, garanterer dere et utrolig hyggelig opphold. 

Vi lander halv 7 på Gardermoen ikveld, og kjører direkte opp til Geilo, så dere hører nok ikke fra meg før imorgen. Men ha en superdeilig dag, og kos dere- så skrives vi fra fjellet ♥ 

16.04.2014

One day at the beach

16.04.2014 - 11:33 5 kommentarer

Igår var absolutt morsomte og beste dagen med surfing! Jeg og fire andre ble "oppgradert" til level 1,5 - woho! Ble litt stolt da, knis.. Greit og være så få på gruppe, da går alt så mye fortere- og man får surfe enda mer.. Instruktøren vår Sami er superflink, og helt rå på surfing selv så veldig gøy å lære av han. Timen igår gjorde at jeg til slutt klarte å stå på alle forsøkene mine, så jeg er superfornøyd. Alle på gruppen min var så utrolig flinke! Så nå har jeg absolutt fått mersmak og gleder meg sykt til dagens surfetime. Synd det er denne turens siste bare, vi drar jo hjem imorgen.  Etter surfingen igår spiste vi lunsj på stranden med de andre, og slappet litt av før vi dro på deilig massasje inne i Ericeira. La Point har en avtale med spasenteret, så man kan også få massasje her på campen om man ønsker det, og det koster bare 25 euro for en time. Billig, billig. Om man velger å dra inn til spa'et blir det litt dyrere, men likevel får man massasje til rabattert pris. Vandret en liten tur i Ericeira's sjarmerende gater før vi spiste middag på Tik Tak. 

Nå sitter hele gjengen og venter på dagens surf, som starter om en time. Ikveld blir det faktisk en liten fest her, også regner jeg med at alle tar byen inn til en av surfebarene senere ikveld. En gøy avsluttning på surfeferien ♥ Imorgen går flyet 13.30, og når vi lander på Gardermoen kjører vi direkte opp til Geilo. Blir så deilig ♥

15.04.2014

Datenight in Ericeira

15.04.2014 - 09:17 13 kommentarer


Kjole BIK BOK (kommer snart i butikkene) / Veske Gucci / Sko Zara / Blomsterkrans Glitter


Hurra! Vi våknet nettopp opp til sol her. Utrolig digg, har nesten ikke sett snurten av den siden vi kom. Håper den varer, for da skal jeg utnytte meg å få pittelitt sol på kroppen før hjemreise. Nå skal vi straks spise frokost med de andre, før vi tusler ned på stranden. Surfingen er ikke før 11.30 idag, så da får vi noen timer i solen først. Dagene går i det samme, frokost, surf, henge på stranden, spise lunsj, surfe litt til, spise middag og legge seg tidlig for å være utvhilte. Veldig digge dager, og vi slapper godt av. Igår bestemte vi oss for å pynte oss litt, og dra til byen på date. Har hørt så mye fint om om en sushi restaurant, så da tok vi turen dit. Ufattelig god sushi, mm ♥ Hot sushi, og sushi med lysegrønn tang rundt. Anbefaler den om dere er i Ericeira en gang, Uno Sushi heter den. Gleder meg til å surfe fjerde dagen på rad nå, det er veldig gøy altså folkens, anbefales det også! Gøy å prøve noe nytt.

- Ha en deilig tirsdag der hjemme, håper dere nyter påskesolen - 

14.04.2014

Vinn en veske fra Michael Kors

14.04.2014 - 19:42 235 kommentarer

Annonse

I samarbeid med Kontura, har jeg fått lov å dele ut en Michael Kors Gusset veske til en verdi av 1495,- til én heldig vinner ♥
Det dere må gjøre for å være med i trekningen av denne freshe vesken, er :

♥ Bestill en prøvepakke med Shai sine digge barberhøvler - her
♥ Legg igjen er kommentar på bloggen når du har bestilt prøvepakken
♥ Konkurransen avsluttes om en uke, da kårer jeg den heldige vinneren 

♥ Som skrevet før, er denne høvelen superdigg, med sine 6 blader. Rask og effektiv barbering! Love it!

14.04.2014

The camp

14.04.2014 - 10:53 7 kommentarer

God morgen fra campen ♥

Tenkte jeg skulle vise dere hvordan vi bor, og har det her nede.  


Over ser dere litt av fellesområdet, her spiser vi alle måltider og samles om det skulle være noe eller man bare ønsker og være sosial.


Utenfor rommet, hvor vi koser oss med spill, litt vin og stearinlys om kveldene.


Over ser dere bungalowene som ligger i et litt større hus, og litt utenfor fellesområdet. Kjempekoselig med gress og volleyballbane, det er også her yoga'en foregår to ganger i uken. Tenkte kanskje jeg skulle prøve meg på det idag. Aldri giort det før, så det blir spennende. 

Jeg og Gard er så heldige at vi har fått et stort og fint familierom her ♥

Tshirten er fra BIK BOK og kommer i butikkene snart / Blomsterkranse fra Glitter

- Ha en deilig dag hjemme -

13.04.2014

Day three Lapointcamp

13.04.2014 - 18:44 18 kommentarer

Hei der hjemme ♥

Idag våknet vi opp til kjempetåke, og iskaldt vær. Både jeg og Gard har egentlig pakket ganske dårlig mtp temperaturen her, så vi er litt istapper store deler av dagen. Nå lærer vi ihvertfall til neste gang! Heldigvis ble det litt mildere temperatur utover dagen idag, og vi fikk sett et lite glimt av solen.. Startet dagen idag med surf, og mens de andre som kom igår gikk gjennom sikkerhetsregler o.l fikk jeg og Gard surfe med egen instruktør, så da fikk vi øvd oss masse. Synes det blir mer og mer gøy for hver gang nå, så gleder meg sånn til imorgen ♥ Men fy så mørbanket man blir, blåkuler overalt, strekk her og strekk der, haha.. Ellers idag har vi vandret inn til Ericeira igjen, for å se Liverpool-Man.City. (Rettelse : Gard skulle se Liverpool-Man.City men jeg ble selvsagt med..) Nå slapper vi egentlig bare av, har spilt litt fotball og volleyball og nå venter vi på middag før vi tenker å spille litt kort og Ubongo på rommet. Deilig med en sånn type ferie ♥ Caps, sko og genser Junkyard (sponset klær) / Shorts BIK BOK / Briller Rayban. Gard sin caps er også fra Junkyard, de har så mye sporty og kult! 


Vi har fått oss matchande sko da, hihi ♥ 

I samarbeid med Junkyard, har jeg fått lov å gi dere -20% på hele sortimentet fra idag t.o.m tirsdag, og det får dere ved å bruke kode : leneorvik ved utsjekk i kassen. Er ikke det hyggelig?
Dere kan shoppe hos Junkyard her ♥ 

13.04.2014

Surf's up

13.04.2014 - 10:01 18 kommentarer

Igår var vi som sagt på vår aller første surfetime, og hadde vår helt egen instruktør. Han var superflink, lett å forstå og passet på om det skulle være noe. Først måtte vi selvsagt lære oss alle sikkerhetsregler, sikkerheten er jo det viktigste, og vi vil jo gjerne komme hjem uten store skader. Etterpå var det å lære seg de forskjellige stegene til hvordan reise seg opp på brettet, noe vi gjorde på land først. Jeg har jo alltid vært litt redd for bølger, helt siden jeg ble "tatt" av en svær en i Mexico som rev av meg både bikinioverdel og underdel, haha. Så jeg ville helst begynne nesten helt inne ved land, men det fikk jeg jo ikke lov til. Vi måtte gå gaaanske langt ut. Men, man ble jo vant til det! Og jaggu meg klarte jeg å stå oppreist med én gang! De første fire gangene stod jeg opp, og stod lenge før jeg enten kastet meg av eller ble kastet av. Så jeg er superstolt og veldig fornøyd. Man bruker jo armene ekstremt mye, og det ble mye padling tilbake til bølgene. Til slutt hadde jeg nesten ikke krefter til å reise meg opp på brettet, men jeg er overraskende nok ikke så veldig stiv og støl idag. Bare litt problemer med det ene kneet, men surfe skal jeg uansett! Supergøy altså ♥ Og mye lettere enn jeg hadde trodd. Gleder meg til å lære mer idag.Etter surfetimen, tok vi oss en velfortjent lunsj på beachen, før vi dro tilbake til rommet igjen. Var ganske overskyet hele dagen igår, så vi valgte å gå oss en tur inn til Ericeira bare for å se. Superskjønn liten by med massevis av sjarmerende hus og nydelige pastellfarger. Tok det ganske chill på rommet med Ubongo (veldig gøy spill) og middag sammen med de andre før vi sovnet allerede klokken 10. Opplagt idag da ♥Noen av dere som surfer her? Gøy og høre, dette er jo helt nytt for meg- så spennende og høre deres erfaringer ♥

12.04.2014

Lapoint Surfcamp

12.04.2014 - 12:01 7 kommentarer

God morgen fra Ericeira og Lapoint Surfcamp ♥Kjole fra Stradivarius Cardigan fra Acne 

Vi har kommet oss godt til rette her, og er klare for en annerledes og spennende uke. Campen ligger 5 minutter unna sjarmerende Ericeira som ligger nede ved havet. Her er det et hovedhus med rom, felles stue, og et uteområde med tak over hvor man spiser frokost, lunsj og middag. Vi bor i egen bungalow og utenfor bungalowene er det grønt gress og volleyball nett, og der foregår noen av aktivitetene, som feks Yoga. Det har jeg aldri prøvd før, så det skal jeg hive meg på en av dagene. Stranden vi skal surfe på ligger 5 minutters gange fra campen, og vi skal prøve oss for aller første gang idag. I forhold til programmet er det egentlig ikke surf før imorgen, men vi er så heldige at vi får en liten privatelesson av Samuel, som er surfeinstruktør. 


Igår kom vi frem rundt klokken 13, da kom det en jente fra Lapoint på flyplassen for å hente oss, campen ligger 40 minutter med bil fra flyplassen. Det var ganske overskyet her igår, og vi hadde ingenting på agendaen.. Derfor bestemte vi oss for å dra inn igjen til Lisboa som også er en 40 minutter å kjøre herfra. Der ble vi satt av rundt Chiadoområdet, hvor vi spiste lunsj nede ved havet, tittet litt rundt i byen og vandret litt i handlegaten før vi dro tilbake til hotellet og tok en rolig kveld inne på rommet. Jeg fikk en utrolig trist nyhet igår kveld, vil ikke gå så mye inn på det enda, men jeg kan fortelle dere litt etterhvert...

Her kommer noen mobilsnaps fra vakre Lisboa ♥


Topp & Bukse Zara / Veske Gucci / Sko Converse, Junkyard
Utrolig vakker, og sjarmerende by ♥

Nå skal vi gjøre oss klare til surf, kjenner jeg grugleder meg. IIK

hits