- Homemade iced latte -

27.08.2014 - 18:47 7 kommentarerSom dere sikkert har fått med dere, har denne frøkena plutselig blitt veldig glad i- og litt smålig hektet på islatte. Endelig liker jeg kaffe jeg og. I små mengder da, aldri mer en en shot i, hehe.. Men babysteps, og snart sitter jeg vel og slurper vanlig kaffe også. Kanskje. Anyway, jeg har jo kjøpt enten Starbucks sin (i butikken) eller på Wayne's, men det er jo ikke særlig økonomisk. Og mange av dere har spurt etter en islatte-oppskrift. Så her kommer en, og denne ... Denne slår alle jeg har smakt hittil, yummy ♥ 

♥ Homemade iced latte :

♥ Espresso / evt annen kaffe

♥ Vaniljesirup 

♥ Hel melk

♥ Isbiter 


For en litt sunnere variant kan man jo droppe både vaniljesirup og helmelk, og heller bruke lettmelk. Men jeg personlig må ha den søt, og jeg elsker det lille hintet av vanilje i. Om man vil ha den søt men ikke vil ha ordentlig sukker/sirup i, kan man jo løse opp suketter i den varme kaffien før man putter i melk og isbiter. Ps : Vaniljesirup finner man feks på Meny, der hvor alle kaffesortene o.l står.

Jeg har kaffemaskin, så jeg brukte dolce gusto sin espresso. Den er bare 50ml, men perfekt for en som ikke liker så veldig mye kaffesmak. Blandet i ca 3 ts vaniljesirup, og 2,5 dl melk, og til slutt hadde jeg i en 4-5 isbiter. Lot den kjøle seg litt ned før jeg smakte på den, islatte må jo være iskald for at det skal være godt ♥Så er det bare å nyte. Noe jeg gjør i skrivende stund, sitter i godstolen med lykten min, og latten min. Tar en pust i bakken før jeg tenkte å begynne på middagen før Gard kommer hjem. Wednesday legs

27.08.2014 - 09:41 3 kommentarer

WEARING :

JEANS - TIGER OF SWEDEN
SHOES - ALDO


GOD onsdag, fine leserene mine. You know i love you guys, right? Setter sånn pris på at dere klikker innom her hver dag. Idag er det onsdag, jeg er VELDIG inspirert idag, har jobbet siden klokken syv, og nå skal jeg bare løpe et lite ærend før jeg fortsetter med det jeg driver med disse dagene. Can't wait to tell you guys. Og ute? Ute er det et fantastisk vær, ser ut som sommeren har kommet tilbake- og det må man bare elske! 

Dagens inspo, og macen min som er friskmeldt, iha! (Og lille søte bunnyrumpa da såklart)Og vet dere hvem som har en liten side i Det Nye denne måneden? Jo- hun her!


Alltid stas å få være med på sånt!

Nyt siste del av sommeren, så skrives vi senere idag ♥

- Stylemag 2 years -

26.08.2014 - 12:47 12 kommentarerHad so much fun with this beauty last night ♥ (Bildene er stjelt fra Annette sin blogg..)

Hei dere ♥ Litt sen oppdatering, men har vært i et meget spennende møte, pluss at jeg måtte inn med macen min, siden den tok kvelden igår. Bah, heldigvis fikk jeg strålende god hjelp så nå er den "frisk" igjen. 2 års feringen til Stylemag var veldig koselig igår, hele lokalet var pyntet i 1001-nattstil, det var indisk mat, bobler i glasset og god stemning! Dresskoden var som sagt et lite "Hint av India," noe som hos meg resulterte i hjemmelaget hodesmykke i tillegg til røde og sølvdiamanter i panna. Dro på feiringen sammen med fineste Annette, og vi hadde det utrolig hyggelig sammen. Masse andre kjentfolk også, elsker Stylemag, så det var veldig kjekt å få delta i feiringend deres.


Sko Aldo - Skjørt & Topp Zara - Jakke Zara

Bildene har Annette tatt med sitt utrolig kule Olympus kamera, synes bildene ble utrolig klare og fine ♥
Takk for bildene snuppa!

NÅ skal jeg være superkreativ resten av dagen, samt hele dagen imorgen- men jeg kan ikke si med hva... Enda.
Enjoy the day!

Boyfriend sunday

25.08.2014 - 14:00 19 kommentarer

I dobbelbetydning ♥ Boyfriend jeans, og ordentlig kjærestedag. Jeg elsker søndager, ååå! Igår koste vi oss bare hjemme med film, godteri, god mat, dyne i sofaen. Den perfekte søndag spør du meg, og den dagen i uken man faktisk bare skal få lov å slappe fullstendig av. Likevel er det godt og komme seg litt ut, noe vi gjorde igår tidlig på dagen. Sunday stroll og frokostdate ♥Boyfriend Jeans Bik Bok - Skjorte Bik Bok - Sko Reebok - Genser Zara - Solbriller Céline - Veske Alexander Wang


Idag er sånn er GØY dag! Skulle nesten trodd det var helg igjen, hihi. Jeg skal nemlig først på et event med side2bloggerene, vi skal få en skreddersydd Greenpeelbehandling. Det blir digg! Deretter skal jeg på Stylemag's 2 års feiring, de har invitert til 1001 natt fest- og dresscode er et hint of India. Man MÅ jo bare glede seg til det?? Hipp hurra for Stylemag, mitt favorittblad ♥ Kameraet blir med, så dere skal få full oppdatering imorgen.

Veet's test panel part two

25.08.2014 - 10:28 8 kommentarer

AnnonseG O D  MA N D A G S  M O R G E N ♥ Er dere klar for en ny uke? Det er jeg, med masse jobb- og gøy på planen- dette blir en spennende uke! 

Starter mandagen med en liten anmeldelse til dere, husker dere tilbake til Mai, da jeg etterlyste et testpanel som skulle teste Veet sin nye voks? Vel, det har både jeg og to av dere lesere gjort nå ila sommeren, og her resultatet, og våre meninger rundt det nye produktet til Veet. 

Dere kan lese om Veet her.

Først og fremst litt info om selve produktet :

Dette er en elektrisk voks, som varmes opp gjennom å sette kontakten i veggen.

Den skal gi like bra resultat som i skjønnhetssalongen.

Man sparer tid- og penger på å gjøre dette hjemme. 

Fjerner hår fra roten ved første påføring.

Effektiv på hår ned til 2mm.

Passer til alle hudtyper, også sensitiv- da den inneholder bivoks. 

Huden holder seg mye i 4 uker. 

♥ Sånn går man frem for å bruke produktet :

Først og fremst må den varmes opp- i bruksanvisningen står det 20 minutter- men maks oppvarmingstid er 40 minutter. Hun på Cubus, hvor jeg kjøpte produktet- sa at man måtte varme opp produktet i 40 minutter, og det hadde hun fått beskjed om i ettertid fra leverandør. Så dette er viktig å ha i bakhodet.

Når voksen er ferdig oppvarmet, skal man ta voksrullen ut av beholderen.

For voksing av feks ben (som jeg har tatt for meg i denne testen) skal man påføre voksen i hårenes groretning, altså fra kne til ankler. Så legger man en strimle med papir over voksen, strammer huden til og .. Drar til. Det er alltid like gøy, eller hva? 

Når man er ferdig å bruke voks, skal man gå over med en Perfect Finish våtserviett eller babyolje på baksiden av en brukt papirstrimmel. Kan være lurt å skylle huden i kaldt vann om den er litt rød og irritert (noe som forresten er helt vanlig)

Min anmeldelse av produktet : 

Først og fremst synes jeg elektrisk oppvarming av voks er genialt. Husker før da jeg holdt på å varme den i varmt vann- tok en evighet før den i det hele tatt kunne brukes. Aldri vært borti elektrisk oppvarming på voks før, så det synes jeg er kult. Produktet er lett og hanskes med, og det blir lite søl- man har ganske god kontroll på situasjonen føler jeg, hater når alt bare blir et mess rundt meg. 

Som sagt, så fikk jeg nå vite at man måtte varme opp produktet i 40 minutter for at det skulle fungere, noe jeg har gjort. Voksen er lett å påføre med "rolleren" og ganske mye mer genialt enn en sånn ispinnesak man ofte bruker, så tommel opp for det! 

Jeg delte opp i områder på beina, og tok en og en stripe med voks, før jeg la stripsene med papir over, og dro av (oppover, viktig viktig..) Skal faktisk innrømme at jeg ikke synes det var så veldig vondt som jeg hadde trodd, men det kan jo ha med og gjøre at hårene på beina ikke var så lange når jeg vokset. Og man har jo forskjellig smerteterskel. 

Til min skuffelse, forsvant det ikke mye hår første gangen. Men, her må man ha tålmodighet (ikke min sterke side.. Hehe) Man er ikke vokseekspert etter et drag med strips altså, det skal være sikkert. Men, jeg fikk det til! Wohoo, man må bare gjøre det riktig, ha på nok voks, gni stripsen godt nok oppå voksen, og dra raskt nok av. 

Alt i alt synes jeg produktet er veldig bra, og anbefaler det videre til de som foretrekker voks foran høvel! Det er et veldig godt alternativ. Selv, er jeg nok av den alt for utålmodige typen, og barberingen må skje raskt i dusjen, så jeg tror nok jeg sverger til høvelen en stund til. Men likevel - et veldig bra produkt.

Jentene sine anmeldelser av produktet :

I testingen har jeg fått med meg to søte jenter, Malin og Marianne- og de har sendt sine anmeldelser til meg som jeg gjerne vil dele med dere.Malin har også laget et eget blogginnlegg om dette produktet, som dere kan lese her 

Er det noen her som er fan av voksing foran høvel? Og har dere testet produktet? Litt gøy og høre deres meninger også. 

All red

24.08.2014 - 12:05 21 kommentarer

God morgen ♥ Nå er vi straks på vei ut døren til Wayne's på Tjuvholmen for frokost- og ISKAFFE. Blitt heelt hektet jeg, må-ha hverdag. Mmm, deilig og kunne kose seg litt med litt ekstra god frokost på denne søndagsmorgenen, trenger det nå etter to dager med fest og morro. Igår inviterte jeg Ana og hennes søte venninner hit for pizza, drinker og gøy. Senere ble det en tur på byen for å feire søte Natalie litt, møte Gard og kompisene, og ja - bare hygge oss. 


Fant frem en rød kjole fra skapet igår som jeg nesten har glemt av, den er jo så fin. Kombinerte den med den hvite zara jakken, hvit veske og hvite sko. Kjolen er fra Kouture - her ♥ (Sponset)

Så gøy å gjøre litt andre ting på vors, som å mikse drinker (som oftest går det i hvitvin hos meg) og lage speltlompepizza, fantastisk godt- og så raskt og enkelt. 


 

Alt klart til besøk igår ♥

Og et litt kjapt tips til de pizzaene, kjøpte bare inn noen lette ingredienser- og det ble så godt! Speltlomper, pølse, skinke, chorizo, sopp, pizzasaus og ost. Ferdig på null komma niks, lurt om man skal ha mat til gjestene men ikke orker noe fancy. 

Håper dere har hatt en hyggelig helg, idag skal vi virkelig bare nyte søndagen. Håper jeg dere også gjør ♥

Festivalfun

23.08.2014 - 13:39 12 kommentarer

GOD HELG, dere ♥ Hva gjør dere denne lørdagen? Vi er litt late idag, koser oss bare inne etter en god frokost. Deilig det og, må ikke alltid ut å farte selv om det er lørdag kjenner jeg. 

Koste oss masse på Findings Festivalen igår, forutenom milevis lange køer overalt, hehe.. Er det én ting jeg har lært, så er det at man skal stille seg i dokø leeenge før man egentlig må, og ikke når man må-må-måå! Det var en stund der igår jeg trodde jeg skulle besvime. Men en veldig hyggelig ettermiddag/kveld. Dro med Renate og Gard, på premiumavd, hvor vi stod oppe på en liten tribune med bord, og hadde kjemoeutsikt til scenen. Gard hadde VIP billetter sammen med Alex, så de koste seg der oppe, heldiggrisene. Senere hadde vi booket bord på Bar Vulkan (digger det stedet) og snille Christian som driver det- fikset bord for oss, hvor drikken stod og ventet- love it! Til slutt ble det den klassiske burgeren som nattmat, n a m ..

- Her e mitt festivalantrekk fra igår -


Genser Zara - Skjørt Never Denim/Bik Bok - Skjorte Bik Bok - Solbriller RayBan - Boots Acne


Fikset neglene mine her om dagen hos SANDM nails, og denne gangen ble det klassisk svart, det går jo til alt. Pointy nails ♥ (Sponset behandling)

Litt stemningsbilder fra festivalen igår.Flere som var her igår? Måtte jo på noen av dere, alltid så hyggelig når dere kommer og sier hei ♥

Lørdagsklem!

- Utekos -

22.08.2014 - 09:27 24 kommentarer

Åh, varmelampe, ullgenser, ullsokker, pledd, stearinlys, duftlys, rødvin, en bok og en stykk kjæreste ♥ Oh yes - terrassen er endelig klar for høstkos og sene kvelder. Gledes! Etter 2 dager med maling og alt for mange timer med tørking er endelig terrassegulvet ferdig. Skulle jo være flink jente å ta ut alt selv, og overraske Gard- meeeen, det viste seg og ikke være så lurt. Vi har nemlig en toseter som er litt stor, ikke så veldig tung men vanskelig og hanskes med for en på 164cm som ikke er så veldig sterk, haha. Så ble selvfølgelig noen riper her og der i malingen. Great! Men, det skal jeg hive meg irundt å male over med én gang, så blir det ordnings.

- Her kommer litt bilder -


Møblene her er fra FineDesign - Putene fra Home & Cottage - Lykt Kremmerhuset - Kubbelys Ikea - Ullbrikke Hay - Pledd Ikea - Lyskuler Ikea - Oliventre + krukke Floriss

De lysene gjør ikke så mye nytte av seg i dagslys selvfølgelig, men på kveldstid er det så fryktelig koselig der ute, skal få tatt noen bilder i kveldslys og. Kjempekoselig stemning, lun ♥ 


Kurvstoler Ikea - Bord Home & Cottage - Skinn Illums Bolighus - Pledd Ikea - Kurven er jeg usikker på, jeg husker faktisk ikke i farten.

På denne siden av terrassen har vi ikke gjort så mye enda, bare tatt det vi har hatt- og gjort det beste ut av det. Synes det ble koselig likevel. Inn til høre her, har vi grillen. (Den står inne enda siden jeg ikke tør å flytte den ut selv. Les : Riper i malingen ...... Hehe )

Før - og etter malingen.Selvfølgelig mye finere struktur i treverket som kommer godt frem med beis, men fargen er absolutt MYE bedre, og passer veldig godt til resten av leiligheten, veldig fornøyd med resultatet. 

Terrassen er ganske stor, men veldig smal- så det er jo begrenset hva man får plass til. Men synes vi har fått utnyttet den godt så langt. 


Nå skal jeg hive meg i rundt her, og få gjort alt jeg skal idag. Senere skal vi på Findings Festival på Bislett, gleeeder meg masse. Spesielt til Lemaitre, Kygo, Avicci - ja .. Egentlig alle. Tusen takk til BURN som skaffet meg premiumbilletter ♥ (Sponset) Og om det er noen av dere som har to premiumbilletter og selge, eller kjenner noen - si ifra! Har to venner som trenger. 

Hva synes dere om terrassen da? 

- The jacket -

21.08.2014 - 14:44 24 kommentarer

Ikke noe tvil om at dette allerede er en favoritt i høstgarderoben allerede, og jeg kan heldigvis begynne å bruke den nå, selv om det er 15 grader i luften, absolutt ikke for varm. Elsk ♥  Den er fra Zara btw! Nå skal jeg på en etterlengtet lunsj med min bestis Maria på Mr.Bay, blir så hyggelig- og jeg er veldig klar for asiatisk nå, mm!

For fall

21.08.2014 - 08:29 6 kommentarer

God morgen ♥ Tenker på så mye om dagen, at jeg nesten ikke får sovet ordentlig, ligger våken lenge etter vi har lagt oss, og våkner tidlig om morgenen. Så mye spennende som skjer fremover nå, jeg har ikke ord. Gleder meg til å få dele det med dere, og det er ikke lenge til- ila september kan jeg fortelle det, det blir så gøy!

Om 2-3 uker skal jeg til frisøren min Elisabeth, og denne gangen kjenner jeg at jeg vil ha en frisyre som er enkel. Mhmm, heg vet hva dere tenker, men det blir ikke bob denne gangen heller. Jeg må ha muligheten til å krølle det og lignende når jeg skal ut- så litt lengde vil jeg ha. Men ikke så langt som nå. Håret nå er langt og litt tungt, og nå vil jeg ha en frisyre som jeg bare kan våkne opp med- og børste gjennom, og deretter er jeg good to go. Kan jo det nå også, men frisyren jeg har nå krever helst at jeg føhner det, krøller eller strekker det ut. Jeg vil ha en stå-opp-se-bra-ut-frisyre, om dere skjønner? Hehe. Og fargen? Ja, den skal selvfølgelig bli mørkere, går alltid mot mørkere farger når det blir høst. Og jeg har funnet den perfekte fargen, og jeg vet at flinkest Elisabeth kommer til å ta den på strak arm, ææ - gledings.

Inspirasjon :

Cara Delevingne er min største inspirasjon denne gangen, hun har det perfekte håret synes jeg, både farge og lengde. Tror faktisk jeg skal klippe opp håret mitt for første gang på leeeeenge. 

Fargen hun har på det første bildet her er den jeg vil ha, er den ikke ahh-mazing? Bilde nummer to er også en stor favoritt, men tør ikke gå så mørk helt enda, men klippen der er helt perfekt. Sånn lengde vil jeg ha. Gøy å finne inspirasjon på denne måten, ikke alltid man klarer å forklare frisøren akkurat hvordan man vil ha det. 

Hva tror dere, blir det fint? Gleder meg som et barn allerede! Flere som er lyse og går mot mørkere når høsten kommer? 

Klem

Lighter days, and my fav colors

20.08.2014 - 16:39 21 kommentarer

Været i hovedstaden har vel aldri vært mer ustabilt. Man vet virkelig aldri hvilket vær man får siden det både er sol, regn og overskyet hver dag. Men igår var det litt varmere i luften, så da ble det en liten kombinasjon av både varmt og litt lettere. Disse fargene er mine favoritter, det er det ikke tvil om. Så fine sammen synes jeg. 

Igår ble det til at jeg kjøpte maling med meg på vei hjem fra et møte, så jeg brukte kvelden til maling med musikk på ørene og et glass vin. Så kos, også så fint det blir. Gikk for en mellomgrå farge. Men må tørke i 24 timer, så kan nok ikke sette møbler ut før fredag, tar siste strøk nå ikveld- så får satse på regnet holder seg borte. 

Idag har jeg vært på nok et møte, og nå har jeg endelig fått satt meg ned med data og jobb. Må få unna litt før jeg begynner med malingen.
Genser Zara - Hatt Vivikes - Sko Zara - Veske Gucci Discobag

Rakk en tur innom Zara idag og, og resultatet ble freshe nyheter til høstgarderoben ♥ Dette blir to herlige favoritter fremover. Inlove!


"Ullskjørt" liksom? Så genialt. Og jakken. Nei, den er perfeksjon- så enkelt er det. 

Har dere det fiiint? Klemklem

hits