- Saturdays outfit -

14.09.2014 - 18:07 2 kommentarer

WEARING :

Jeans - Dr.Denim / Kouture

Handbag - Alexander Wang

Tshirt - Zara

Cap : Junkyard

Sunglasses Céline 


Gårsdagens antrekk, digg og kombinere jeans med tshirt og flanell og en caps.. Chill samtidig som det er coolt. Og de buksene der? Herlighet for noen digge bukser, som å ha på tights.

Nå er vi hjemme igjen, etter årets første rollerbladestur, og GUD så gøy. Like gøy som for 10-11 år siden, som var sist jeg gikk på blades. Jeg og Gard dro ut til Alex på Fornebu og gikk i 40 minutter. Utrolig god trening, samtidig som at det faktisk er ordentlig gøy. Og Fornebu er jo bare en fryd generelt, så utrolig fint der ute. Har bestemt meg for å gå masse på blades fremover nå, og gleder meg allerede til neste tur. Avsluttet turen med lunsj og kaffe ved sjøen på Tjvuholmen i solskinn, utrolig deliig. Og ikveld blir det bare kos inne. Skal hive med rundt å bake en gulrotkake nå, har så sykt cravings på det! 
- Rollergiirl, da vet dere.. Hihi -

- Fridays dress -

14.09.2014 - 11:05 10 kommentarerWEARING :

Dress Kouture - here
Shoes Kouture - here (Sponset)

Fredagens kjole fra da jeg var ute sammen med godjentene mine. 


God søndag lesere! Håper den er fin så langt. Her i hovedstaden stråler solen som aldri før, og igår kjøpte jeg meg... Rollerblades! Så de skal prøves idag, det er jo så utrolig gøy. Gikk såå mye på det da jeg var yngre, og nå har det jo bare blitt mer og mer populært! Gleder meg masse kjenner jeg. Vi skal ut til Fornebu for å gå der, Gard skal gå på rulleski mens jeg skal roooolle meg bortover. Viser dere bilder senere ♥

Igår hadde vi rett og slett bare en superrolig lørdag i sofaen med Skal Vi Danse, digg lørdagsmat og snop. Deilig det også, og ikke minst å våkne opp helt uthvilt og i fin form. Håper deres lørdag var fin også, og at dere er i tipptopp form idag. 

Nyt søndagen og det fine været! 

- Saturday -

13.09.2014 - 12:48 6 kommentarer

WEARING :

Sweatpants & sweater BIK BOK
Slippers Tova 

God morgen ♥ Har pakket meg inn i kosedressen med tøflene og er klar for en litt rolig start på dagen, kunne dog tenke meg å ha en rolig innelørdag- men det er så fantastisk vær ute, så det er bare og komme seg ut å nyte. Kvelden igår var utrolig hyggelig, så kjekt å skravle med jentene igjen. Vi har klubb hver sin gang og igår var det Fiona sin tur. Hun hadde stelt i stand med ost, kjeks, druer og prosecco, ordentlig jentekveld! Vi har 5 stykker, jeg, Fiona, Hege, Katrine og Renate- godjentene mine!! Ble en tur på byen, og endte opp med en gjeng på nattmat her før vi krasjet i sengen. Så hyggelig. Vi har så mange gode venner, heldige oss ♥

Nå har jeg laget verdens beste ostesmørbrød, perfekte dagen derpå. Disse laget bestemor til meg når jeg var liten, og det er favorittene mine enda. De er sååå gode. Så her vil jeg bare dele "oppskriften" med dere. Det er utrolig enkelt, men så fantastisk godt. 

- Best grilled cheese ever - 

Ost, bremykt, brød, fårepølse og ketchup er det eneste man trenger. Ha godt med bremykt i panna, og godt med bremykt på brødskiven deretter, fårepølse, ketchup og massevis av ost, namnamnam. La ostesmørbrødene steke til osten har smeltet helt, men pass på og ikke ha pannen for varm, da de lett blir svidd. Bruk ett lokk, da smelter osten fortere. Jeg lover dere, det er de beste smørbrødene dere noen gang har smakt. De får en sprø og salt skorpe, og med smeltet ost er de bare perfekte. Jepp! Veldig gode uten fårepølse også, så vet dere det. Enjoy!

Ha en FIN lørdag så lenge!

- Mou for f/w 14 -

12.09.2014 - 16:27 4 kommentarer

Sponset produkt

- My favorite Moues for f/w 14 -

H Y L! Ja, det er faktisk verdt et hyl. For jeg har vært såå utrolig heldig idag. Var innom de skjønneste jentene på Kouture, som jeg har et samarbeid med- og de hadde nettopp fått inn nye Mou som de gjerne ville gi meg. Altså, jeg elsker disse skoene. De er SÅ fine, varme og ikke minst kosete og gode på foten. Nå kan kalde høstdager, dager på fjellet, og vinteren bare komme på løpende bånd- for jeg er klar. Jeg har de i en kortere versjon i grå fra ifjor også,så fornøyd med de ♥

Fargen ♥

You like them? De er normale i størrelsen om noen skulle lure, og de er himmelske på foten.
Disse finner dere hos Kouture på Arkaden, eller her. 

Nå er det litt avslappings med kjærleiken, før både han og jeg skal gjøre oss klar til kvelden. Han skal på gutteklubb til Egil, og jeg skal som nevnt tidligere ut med jentene!

L O V E - and friday

12.09.2014 - 09:31 29 kommentarer

- Morgenkos -

Åh, som jeg koser meg idag. Våknet av meg selv før rett før syv, og siden har jeg jobbet litt fra sengen. Nå derimot sitter jeg her og hygger meg med hjemmelaget iskaffe, frokost og tente stearinlys. Dette er mange av fordelene ved og jobbe hjemmefra ♥ Min sterkeste egenskap er og være strukturert i arbeidet, så selv om jeg koser meg- er jeg veldig effektiv og får ting unnagjort, and that's a goood thing. Hadde vært verre om jeg lå og dro meg til langt utpå dag, og aldri fikk gjort noe som helst. 

- Mmm -

Kom på at det er så mange av dere som har spurt hvor jeg fikk tak i Polariod-kameraet mitt. Jeg fikk det jo i 1-års gave av Gard, han kjøpte det i Barcelona. Men fant det på Ebay til dere, til kun 514,- !! Bllig, og selgeren har en feedback på over 98 %.. Verdt å sjekke ut. Dere finner det her. 

Man får tatt så mange fine minner med det. Mimret faktisk litt tilbake til sommeren tidligere idag, hadde en så utrolig hyggelig sommer med kjæresten min ♥
L O V E 


Planlegger å ta litt tidligere helg idag, og det skal bli deilig. Ligger godt ann med alt som skal gjøres, så da synes jeg man kan unne seg litt tidligere fri. Ikveld feires helgen med "tutteklubb" sammen med Katrine, Hege, Renate og Fiona. Det skal bli så hyggelig! Trenger en jente-ut nå! Igår derimot hadde vi en utrolig hyggelig og rolig skravlekveld her hjemme. Jeg, Henriette, Helen og Maria. Lagde kyllingsuppe, og Helen hadde med seg snack og digg til kos etterpå. Er så viktig med kvalitetstid med jentene altså ♥ Litt dårlig på å ta bilder på sånne kvelder, men er alt for opptatt med å kose meg, hih. 

GOD HELG, og husk : NYT den!

 

- Fuzzy + overknee -

11.09.2014 - 18:06 31 kommentarerNå har jeg vært og kjøpt friske, stooore roser før jentene kommer over, de lukter helt fantastisk her de står ♥
Var de ikke fine?

Idag skal jeg servere asiatisk suppe med ingefær og kylling, med varme- ferske rundstykker til. Så får vi håpe det faller i smak. Aldri laget den før, og de kommer om vel en time, så jeg burde ha stått på kjøkkenet right this moment. Her er uansett dagens antrekk, som ble hakket for varmt i 20 grader, puuh.WEARING : 

Boots - here (adlink)

Fuzzy Sweater - here (adlink)

Sunglasses RayBan

Handbag Gucci Disco Bag

Skirt Zara

Ha en fin kveld så lenge ♥

 

Lunch with love

11.09.2014 - 14:11 16 kommentarer

Becky G - Shower ♥ En søt, gladsang som jeg gjerne vil dere med mine skjønne lesere!
Hør på den, så lover jeg at dere blir i superhappyhumør. 

Anyways, talking about love.. For det er jo det sangen handler om. Har en sjukling her hjemme som holder sengen idag, da var det ekstra hyggelig å lage en nydelig god lunsj til han, lunsj som rett og slett var laget med kjærlighet. Ble så glad han vet dere, viktig å få i han nok mat, frukt, egg og vitaminer når han er dårlig.
(... Og dere vet. Når gutter er syke, DE eeeeer så syke de?) Hehehehehe. Ler!! Sorry Gard, ikke meningen å gjøre narr av deg på bloggen, du vet hvor glad jeg er i deg ♥

- Lunch made with love -

Det er ikke så mye som skal til ♥ Viktig å glede hverandre med småting i hverdagen. Er dere ikke enige?


Idag stod jeg tidlig opp for å dra til tannlegen, og 0 hull på denne jenta. *Klapp på skulderen* Jeg har jo hatt så mye problemer med tennene før, men nå er de friske og fine, har ikke hatt hull på flere år! Herlig altså. Hittil har dagen ellers gått i jobb, såå mye og gjøre om dagen. Og om en uke får dere vite hva i alle dager det er jeg driver med, hihi. Blir nok sittende med macen utover dagen, før jeg må skyndte meg å handle inn til middag ikveld. Da kommer nemlig noen av jentene mine på middag ♥ Gledes! 

NYT dagen i solen ♥

- Beauty -

10.09.2014 - 19:00 15 kommentarer

Får titt og ofte spørsmål om hvilke produkter jeg bruker til huden- og håret. Litt dårlig på akkurat sånne innlegg, da jeg egentlig skifter både sminke og hårprodukter ganske ofte. Blir litt sånn, jeg liker å prøve nye ting. Men når jeg finner favoritten(e) holder jeg meg nok til de.

Jeg har lenge lett etter en foundation og et pudder som dekker godt, og som holder seg på huden i flere timer uten at man må sminke over, hittil har jeg ikke vært fornøyd med noen. Igår var jeg og kjøpte inn noen nye produkter på Steen og Strøm, etter tips fra makeupartisten som sminket meg på mandag. Har ikke fått prøvd de ut enda, men produktene virket veldig gode på huden under photoshooten, det holdt seg under hele dagen uten at vi måtte ha over noe for å matte ned eller lignende. 

♥ 

Giorgio Armani Face Fabric - en dekkende og lett foundation. Jeg har farge nr 2.
Giorgio Armani Face Fabric - et dekkende kompakt pudder som virker silkemykt. Jeg har farge nr 3. 

Disse to gleder jeg meg sånn til å prøve nå etterpå! Håper de er like gode som jeg tror. 

YSL serum foundation - en ganske dekkende foundation, men på min hud er den litt oljete. Noe jeg ikke helt har klart å slå meg til ro med. Jeg må nok ha matt til min hud, men alle har jo forskjellige hudtyper, så denne passer nok kjempefint til andre. Den er enkel å påføre og lukter sååå friskt og godt, noe jeg synes er et pluss. Jeg har farge B 40.

Diorskin Nude BB Creme - en veldig lett foundation som ikke dekker så mye men som gir glød, denne liker jeg godt. Men savner litt mer dekkevne. Jeg har farge 003.

Chanel solpudder - dette elsker jeg. Det er ikke gul og ikke orange, bare fint. Og det lukter himmelsk, hihi. Jeg har farge NO.50

Babor fuktighetsmaske - love love love it! Skal normaltvis bare bruke den 1-2 ganger i uken, men bruker den kanskje litt for mye, haha. Så god er den. Et skum som ligner på hårskum som man skal smøre i ansiktet etter man har rengjort huden. Denne skal ikke vaskes av. Gir masse fuktighet til huden, akkurat det jeg trenger! Selges feks hos Karl Johan Hudpleie (denne har jeg fått sponset)

Disse to er perfekte til håret, ååå jeg digger de! Ihvertfall nå som jeg har fått kortere hår, gjør det så enkelt å style, og håret er egentlig alltid kult! (Bortsett fra når jeg har vært makk om natten da, haha. Heihei, bustetroll) 

Redken Pillow Proof Blowdry - rett og slett en lifesaver av en tørrshampo som til og med et pillowproof! Håhå. Hjelper kanskje ikke så mye på de som er makk som meg i sengen om nettene, men den skal visst være veldig god! Jeg får teste ut, rett og slett ha i før jeg legger meg og se om den holder, hihi. Men som vanlig tørrshampoo fungerer den veldig veldig fint. Bruker den også i resten av håret, synes det blir så enkelt å style det da, når det ikke er så glatt. 

Redken signaturlook, fashion waves 07 - hallooo i luken, dette er mitt favorittprodukt nå! Neida, jeg tuller ikke. Det er dødsbra! Bruker det hver dag, et par sprayer, klipe litt i det - boom så har man uansett en kul hårfrisyre. Denne gir skikkelig beachhairlook, og jeg håper den aldri tar slutt ♥

Disse to produktene fikk jeg av Elisabeth på Hendrix hair sist jeg var hos henne, så de kan dere kjøpe i salongene deres! (Sponset)


Håper dere setter pris på sånne innlegg, synes det er hyggelig og kunne variere litt. Litt mat, mye fashion, litt beauty og litt hverdags. Så får dere litt av alt. Ha en herlig kveld dere, jeg har vært på kaffedate med Helen, og nå er vi på middagsbesøk i skrivende stund (fornhåndssskrevet innlegg da vet dere, hihi)

NYT kvelden!

- Stonewashed -

10.09.2014 - 11:05 14 kommentarer

God onsdag dere ♥

Elsker, elsker, elsker den nye jeansen min! Har lett lenge etter en jeans med akkurat denne vasken, nemlig stonewashed. Synes det er så fint! Fant den på Zara igår da jeg Henriette og lille bebi Noah var på shopping. Kun 299,- Behagelig på er den også.

WEARING :

Jeans Zara

Shoes Windsor Smith

Jacket Lindex

Top Bik Bok

Man skal få lov å bruke litt lyse, lette farger selv om høsten er her, spør du meg. Viktig å lyse opp hverdagen litt, eller hva? ♥ Jeg holder forresten på å lage Tictail butikk nå, hvor jeg skal selge massevis av klær som jeg ikke bruker lengre. Gleder meg til å få unna litt nå. Oppdaterer dere når den er oppe og går! (Men det tar sin tid...) 

You like the jeans, or what?

Recipe : Yellow Monk

09.09.2014 - 20:29 17 kommentarer

Mmm, idag har jeg prøvd ut en rett som jeg ikke har laget før. Da vi var ute å spiste på Sudøst på lørdag bestilte både jeg og Gard Yellow Monk, som bestod av breiflabb og kamskjell med gul curry saus. Det var så ufattelig godt, at jeg bare måtte prøve det selv. Jeg har jo ikke oppskriften, men vet sånn ca hva som var i, så da prøvde jeg meg bae litt frem. Og det ble supergodt ♥ Så om dere er keen på litt asiatisk en dag, burde dere prøve ut denne. Kjøp inn disse ingrediensene , til 2 pers:

400 gram breiflabb i fileter
3-4 kamskjell (helst 4, jeg hadde bare 3 igjen..)
1 boks kremfløte
1-2 ts green curry
1 boks massaman curry
2-3 "dusker" basillikum
1 fedd hvitløk
2 skiver ananas
4-5 bunter blomkål
2-3 ts sukker
1 chili
Salt
Ris

Slik lager du Yellow Monk :

Begynn med sausen, bland fløte, massaman curry og green curry sammen. Ha i sukker, chili, ingefær, basillikum, hvitløk og smak til med salt. Sausen skal få en litt sterk, salt men samtidig søt smak. Så mulig du må ha i litt til med sukker. Stek kamskjellene i olje, og skjær opp breiflabben i små terninger før du har de i sausen. La de trekke i ca 10 minutter. Pass på de litt underveis, du merker når de er ferdige og møre nok. Kok opp ris i mellomtiden, og ha blomkål i sausen 5 minutter før fisken er ferdig å trekke. Når gryten er ferdig, kan du ha i ananas. Kamskjellet legger du på toppen i skålen, og pynt gjerne med basillikum ♥

- Håper det smaker -


Nå skal vi se Masterchef, mitt favorittprogram for tiden, sååå gøy ♥ 

- Beautiful Hvar -

09.09.2014 - 09:20 50 kommentarer

God morgen solstråler ♥ Håper dere har en fin start på dagen, selv har jeg allerede jobbet i flere timer. Og rundt lunsjtider skal jeg endelig få møte Henriette og lille Noah igjen, har ikke sett de på 3 uker nå! Blir så hyggelig. Igår var jeg og Helen superspontane, jeg kom over noen flytbilletter- og en times tid etterpå var billettene booket. Kroatia, og Hvar - here we come! Gard skal på treningsleir til Polen i slutten av måneden, og da tenkte jeg at det kunne passet midt i blinken med kvalitetstid og tur med min kjære Helen ♥ 

- Crystal clear water - ♥

Betalte bare 1700,- t/r fra Gardermoen, og det er jo bare helt awesome billig. Nå ser vi på hotellet, og tror det ender på enten : Amfora Hvar Grand Beach Hotel, Riva Hvar Yatch Harbour Club, eller Le Meridien Lav. Noen som har bodd på disse, og kan hjelpe oss å ta en avgjørelse? 

Så må jeg jo (som alltid) spørre dere om litt tips o.l ang Hvar. Vi blir der fra lørdag - torsdag, så får med oss 5 hele dager. Men, hvilke strender MÅ besøkes, utesteder, beachbarer og restauranter? Kjekt og høre deres erfaringer. Dere kan jo så mye om disse forskjellige stedene. Har vært i Kroatia før, men da i Trogir. Og det er jo så nydelig der, og ikke minst - billig! Regner med Hvar er litt dyrere, men helt sikkert veldig overkommelig. 

Gleder meg til å lese litt tips fra dere. Det er jo ikke så alt for lenge til avreise ♥

hits